pendik escort bayan
ak

Leyla Şahin Usta'dan Altay'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

20.04.2019 - 18:18, Güncelleme: 20.04.2019 - 18:18
 

Leyla Şahin Usta'dan Altay'a "Hayırlı Olsun" Ziyareti

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Usta,...

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Usta, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, büyükşehirler arasında en yüksek oyu alarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Altay'ı tebrik ederek başarılar diledi.Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da Altay'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğur İbrahim Altay ise ortak akıl ile hareket ederek daha güçlü bir Konya için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.
KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Usta,...

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Usta, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, büyükşehirler arasında en yüksek oyu alarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Altay'ı tebrik ederek başarılar diledi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da Altay'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Uğur İbrahim Altay ise ortak akıl ile hareket ederek daha güçlü bir Konya için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.