pendik escort bayan
ak

"Leyla İle Mecnun" Seyircisiyle Buluşacak

Siyaset 03.10.2017 - 12:13, Güncelleme: 03.10.2017 - 12:13
 

"Leyla İle Mecnun" Seyircisiyle Buluşacak

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini “Leyla ile Mecnun” adlı yeni oyunuyla açacak.SDT'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini “Leyla ile Mecnun” adlı yeni oyunuyla açacak.SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Merih Atak’ın kaleme aldığı, “Leyla ile Mecnun” adlı oyun Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak. Asırlık bir aşk hikayesini seyirciye yansıtacak olan oyunda Serkan Yanar, Neyra Kayaböcü, Onur Kayabaşı, Ufuk Bostancı, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Göksu Girişken, Ayça Aksu, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü, Nihal Kuruçay, Başak Salarvan, Zuhal Toptaş, Meryem Özdemir, Ezgi Koç rol alıyor. Seyredenleri müzik, dans ve ışık düzeniyle hikayenin içine çekecek olan, “Leyla ile Mecnun” isimli oyunun, müzikleri Kemal Gününç ve Sibel Algan imzasını taşırken, dans düzeni Mürüvvet Küçükçoban’a, ışık düzeni ise Şükrü Kırımoğlu’na ait. Oyun, 5 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da seyircisiyle buluşacak. Tiyatroseverler oyunun biletlerini SDT’nin Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan gişesinden temin edebilecekler.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini “Leyla ile Mecnun” adlı yeni oyunuyla açacak.SDT'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT), 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini “Leyla ile Mecnun” adlı yeni oyunuyla açacak.

SDT'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Merih Atak’ın kaleme aldığı, “Leyla ile Mecnun” adlı oyun Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak.

Asırlık bir aşk hikayesini seyirciye yansıtacak olan oyunda Serkan Yanar, Neyra Kayaböcü, Onur Kayabaşı, Ufuk Bostancı, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Göksu Girişken, Ayça Aksu, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü, Nihal Kuruçay, Başak Salarvan, Zuhal Toptaş, Meryem Özdemir, Ezgi Koç rol alıyor.

Seyredenleri müzik, dans ve ışık düzeniyle hikayenin içine çekecek olan, “Leyla ile Mecnun” isimli oyunun, müzikleri Kemal Gününç ve Sibel Algan imzasını taşırken, dans düzeni Mürüvvet Küçükçoban’a, ışık düzeni ise Şükrü Kırımoğlu’na ait.

Oyun, 5 Ekim Perşembe günü saat 19.30’da seyircisiyle buluşacak. Tiyatroseverler oyunun biletlerini SDT’nin Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan gişesinden temin edebilecekler.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.