pendik escort bayan
ak

Lexus Kullanan Jude Law'ı İzleyiciler Yönlendirecek

22.10.2016 - 15:13, Güncelleme: 22.10.2016 - 15:13
 

Lexus Kullanan Jude Law'ı İzleyiciler Yönlendirecek

İSTANBUL (AA) - Sinema oyuncusu Jude Law, Lexus ile Londra’nın tiyatrolar bölgesi genelinde doğaçlama ve canlı bir performans sergilemeye hazırlanıyor.Lexus...

İSTANBUL (AA) - Sinema oyuncusu Jude Law, Lexus ile Londra’nın tiyatrolar bölgesi genelinde doğaçlama ve canlı bir performans sergilemeye hazırlanıyor.Lexus açıklamasına göre, aktör Law, bu özel performansında Lexus’un lüks SUV modeli RX’i kullanacak. Law’ın bu performansında "The Box Soho" sahnesi Londra sokaklarına dönüşecek. Law, Soho caddelerinde canlı olarak izleyicilerin de yönlendirmesiyle Lexus RX ile bir yolculuk gerçekleştirecek. İzleyiciler yol boyunca Jude Law’a bir dizi gastronomik, müzik ve sanatsal faaliyetlere katılma görevi verecek. İnternet üzerinden izleyiciler bu canlı yayında Jude Law’ın bir sonraki sahnede ne yapacağını istedikleri alternatif hikayelere oy vererek yönlendirecek. Bu canlı performans, 2016 yılı boyunca Lexus ve RX’in sıra dışı lüks yaşam tarzını gösteren "The Life RX" reklamlarından esinlenerek oluşturuldu. Bu farklı deneyim, 24 Ekim Pazartesi Türkiye saati ile 20.30’dan itibaren "www.lexus.com.tr/RXLive" adresinden izlenebilecek.
İSTANBUL (AA) - Sinema oyuncusu Jude Law, Lexus ile Londra’nın tiyatrolar bölgesi genelinde doğaçlama ve canlı bir performans sergilemeye hazırlanıyor.Lexus...

İSTANBUL (AA) - Sinema oyuncusu Jude Law, Lexus ile Londra’nın tiyatrolar bölgesi genelinde doğaçlama ve canlı bir performans sergilemeye hazırlanıyor.

Lexus açıklamasına göre, aktör Law, bu özel performansında Lexus’un lüks SUV modeli RX’i kullanacak. Law’ın bu performansında "The Box Soho" sahnesi Londra sokaklarına dönüşecek. Law, Soho caddelerinde canlı olarak izleyicilerin de yönlendirmesiyle Lexus RX ile bir yolculuk gerçekleştirecek. İzleyiciler yol boyunca Jude Law’a bir dizi gastronomik, müzik ve sanatsal faaliyetlere katılma görevi verecek.

İnternet üzerinden izleyiciler bu canlı yayında Jude Law’ın bir sonraki sahnede ne yapacağını istedikleri alternatif hikayelere oy vererek yönlendirecek. Bu canlı performans, 2016 yılı boyunca Lexus ve RX’in sıra dışı lüks yaşam tarzını gösteren "The Life RX" reklamlarından esinlenerek oluşturuldu. Bu farklı deneyim, 24 Ekim Pazartesi Türkiye saati ile 20.30’dan itibaren "www.lexus.com.tr/RXLive" adresinden izlenebilecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.