pendik escort bayan
ak

Lara Sanders'a 4 Maç Men Cezası

25.11.2016 - 13:48, Güncelleme: 25.11.2016 - 13:48
 

Lara Sanders'a 4 Maç Men Cezası

- Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Bosna Hersek ile Romanya maçları için kampa katılmayan Bellona AGÜ oyuncusu Lara Sanders'a 4 maç ceza verdi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, A Milli Kadın Takımı'nın Bosna Hersek ve Romanya ile yaptığı karşılaşmalar için kampa dahil olmayan Bellona AGÜ oyuncusu Lara Sanders'a 4 maç men cezası verdi.TBF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Lara Sanders’ın, A Milli Kadın Takımı'nın Bosna Hersek ve Romanya ile oynadığı maçlar için kampa davet edilmesine rağmen Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 27. maddesi uyarınca bildirilen sağlık kuruluşundan rapor almaksızın sağlık sorunu olduğu gerekçesiyle kampa katılmadığının anlaşıldığı belirtildi. Sanders'ın, eylemine uyan Disiplin Yönergesi’nin 27. ve 56. maddeleri gereğince, 4 müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi.
- Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Bosna Hersek ile Romanya maçları için kampa katılmayan Bellona AGÜ oyuncusu Lara Sanders'a 4 maç ceza verdi


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, A Milli Kadın Takımı'nın Bosna Hersek ve Romanya ile yaptığı karşılaşmalar için kampa dahil olmayan Bellona AGÜ oyuncusu Lara Sanders'a 4 maç men cezası verdi.

TBF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Lara Sanders’ın, A Milli Kadın Takımı'nın Bosna Hersek ve Romanya ile oynadığı maçlar için kampa davet edilmesine rağmen Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 27. maddesi uyarınca bildirilen sağlık kuruluşundan rapor almaksızın sağlık sorunu olduğu gerekçesiyle kampa katılmadığının anlaşıldığı belirtildi.

Sanders'ın, eylemine uyan Disiplin Yönergesi’nin 27. ve 56. maddeleri gereğince, 4 müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.