pendik escort bayan
ak

Lale Devri Konulu Sempozyum Sona Erdi

13.11.2017 - 13:13, Güncelleme: 13.11.2017 - 13:13
 

Lale Devri Konulu Sempozyum Sona Erdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türk Tarih Kurumunca düzenlenen "Lale Devri'nde Osmanlı Devleti ve Damat İbrahim Paşa"...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türk Tarih Kurumunca düzenlenen "Lale Devri'nde Osmanlı Devleti ve Damat İbrahim Paşa" konulu sempozyum sona erdi. NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 9 Kasım'da başlayan sempozyumun kapanış okurumu, Macaristan, Makedonya, Azerbaycan, İran, Mısır, Bulgaristan ile yurt içindeki çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin katılımıyla yapıldı. Sempozyum Yürütme Kurulu adına NEVÜ Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. İlyas Gökhan, kapanış oturumunda yaptığı konuşmada, katılımcılar tarafından 85 bildiri yayınlandığını, Osmanlı Devleti ve Lale Devri üzerinden Nevşehir tarihine ışık tutacak araştırmaların ortaya çıktığını kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türk Tarih Kurumunca düzenlenen "Lale Devri'nde Osmanlı Devleti ve Damat İbrahim Paşa"...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Türk Tarih Kurumunca düzenlenen "Lale Devri'nde Osmanlı Devleti ve Damat İbrahim Paşa" konulu sempozyum sona erdi.

NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 9 Kasım'da başlayan sempozyumun kapanış okurumu, Macaristan, Makedonya, Azerbaycan, İran, Mısır, Bulgaristan ile yurt içindeki çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin katılımıyla yapıldı.

Sempozyum Yürütme Kurulu adına NEVÜ Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. İlyas Gökhan, kapanış oturumunda yaptığı konuşmada, katılımcılar tarafından 85 bildiri yayınlandığını, Osmanlı Devleti ve Lale Devri üzerinden Nevşehir tarihine ışık tutacak araştırmaların ortaya çıktığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.