pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kyk'den Misafir Öğrencilere İftar

11.06.2018 - 23:18, Güncelleme: 11.06.2018 - 23:18
 

Kyk'den Misafir Öğrencilere İftar

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen iftara, 100 yabancı uyruklu öğrenci katıldı

ANKARA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen iftara, 50 ülkeden 100 yabancı uyruklu öğrenci katıldı. Emine Şerife Hanım Yurdu'nda düzenlenen iftar, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Semazen gösterisi, ney ve tasavvuf müziği dinletisinin ardından öğrenciler iftar yaptı. İftar menüsünde Türk yemeklerinin yanı sıra geleneksel ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu da yer aldı.Yabancı uyruklu gençlere ramazan ayının manevi atmosferini hissettirebilmek, Türk misafirperverliğini göstermek ve Türk örf ve adetlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen iftara, Filistin, İran, Irak, Afganistan, Yemen, Somali, Moğolistan, Burundi, Hindistan, Kosova, Slovakya, Tayland ve Çinli öğrenciler geleneksel kıyafetleriyle katıldı. İftar programında Burundi Büyükelçisi Joel Nkurabagaya, Yemen'in Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Tareq Abdullatif Dhaifallah, Kosova Cumhuriyeti Büyükelçiliği Başkatibi Melhin Mahmuti ve KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu da bulundu. Konuklara, Kur'an-ı Kerim ile "Hz. Muhammed'in Hayatı" ve "Dinim İslam Temel Bilgileri" konulu kitaplar hediye edildi.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen iftara, 100 yabancı uyruklu öğrenci katıldı

ANKARA (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen iftara, 50 ülkeden 100 yabancı uyruklu öğrenci katıldı.

Emine Şerife Hanım Yurdu'nda düzenlenen iftar, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Semazen gösterisi, ney ve tasavvuf müziği dinletisinin ardından öğrenciler iftar yaptı. İftar menüsünde Türk yemeklerinin yanı sıra geleneksel ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu da yer aldı.

Yabancı uyruklu gençlere ramazan ayının manevi atmosferini hissettirebilmek, Türk misafirperverliğini göstermek ve Türk örf ve adetlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen iftara, Filistin, İran, Irak, Afganistan, Yemen, Somali, Moğolistan, Burundi, Hindistan, Kosova, Slovakya, Tayland ve Çinli öğrenciler geleneksel kıyafetleriyle katıldı.

İftar programında Burundi Büyükelçisi Joel Nkurabagaya, Yemen'in Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Tareq Abdullatif Dhaifallah, Kosova Cumhuriyeti Büyükelçiliği Başkatibi Melhin Mahmuti ve KYK Ankara İl Müdürü Ferhat Türkoğlu da bulundu.

Konuklara, Kur'an-ı Kerim ile "Hz. Muhammed'in Hayatı" ve "Dinim İslam Temel Bilgileri" konulu kitaplar hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.