pendik escort bayan
ak

Kyk'dan 15 Temmuz Etkinliği

25.10.2016 - 23:23, Güncelleme: 25.10.2016 - 23:23
 

Kyk'dan 15 Temmuz Etkinliği

ANKARA (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK), Ankara'daki yurtlarında kalan öğrencilere Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi...

ANKARA (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK), Ankara'daki yurtlarında kalan öğrencilere Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi anlatıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu'ndaki program, "O karanlık gecenin hainliğini, o en aydınlık günün kahramanlarını, dostunu, düşmanlarını bil evlat" mesajıyla gerçekleştirildi. Programa, KYK Genel Müdürü Sinan Aksu, yurtlarda kalan öğrenciler ve 15 Temmuz gecesi gazi olan bazı vatandaşlar katıldı.Tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun 15 Temmuz direnişini gençlere anlattığı gecede, Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı konser verdi.
ANKARA (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK), Ankara'daki yurtlarında kalan öğrencilere Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi...

ANKARA (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumunun (KYK), Ankara'daki yurtlarında kalan öğrencilere Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi anlatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şura Salonu'ndaki program, "O karanlık gecenin hainliğini, o en aydınlık günün kahramanlarını, dostunu, düşmanlarını bil evlat" mesajıyla gerçekleştirildi.

Programa, KYK Genel Müdürü Sinan Aksu, yurtlarda kalan öğrenciler ve 15 Temmuz gecesi gazi olan bazı vatandaşlar katıldı.

Tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu'nun 15 Temmuz direnişini gençlere anlattığı gecede, Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.