pendik escort bayan
ak

Kyk Öğrencileri İçin Tanıtım Turu

11.10.2018 - 17:28, Güncelleme: 11.10.2018 - 17:28
 

Kyk Öğrencileri İçin Tanıtım Turu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca Başkentteki üniversiteleri kazanan ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için "Gelin Tanış Olalım" adı altında şehir tanıtım turları düzenlendi

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim gördükleri şehre daha iyi uyum sağlamaları amacıyla "Gelin Tanış Olalım" adı altında tanıtım turları düzenlendi. Kredi Yurtlar Kurumundan yapılan açıklamaya göre, KYK Ankara İl Müdürlüğü yurtlarında ilk kez kalmaya başlayan ve Başkente yeni gelen gençler için düzenlenen turlar ile şehrin tarihi camileri, kültürel alanları, milli ve manevi mekanlarının tanıtılması amaçlanıyor. "Gelin Tanış Olalım" adı altında düzenlenen etkinlik Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen otobüslerle ve görevlendirilen rehberler eşliğinde yapılıyor. Etkinlik kapsamında ekim ayı süresince 31 yurttan yaklaşık 3 bin yeni kayıtlı öğrenci, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ve Türbesi, Ankara Kalesi, Hamamönü, Taceddin Veli Camisi ve Türbesi, Mehmet Akif Ersoy Evi, Anıtkabir, Eski Meclis, Millet Camisi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Ankapark gibi yerleri ziyaret etme fırsatı bulacak.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca Başkentteki üniversiteleri kazanan ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için "Gelin Tanış Olalım" adı altında şehir tanıtım turları düzenlendi

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim gördükleri şehre daha iyi uyum sağlamaları amacıyla "Gelin Tanış Olalım" adı altında tanıtım turları düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumundan yapılan açıklamaya göre, KYK Ankara İl Müdürlüğü yurtlarında ilk kez kalmaya başlayan ve Başkente yeni gelen gençler için düzenlenen turlar ile şehrin tarihi camileri, kültürel alanları, milli ve manevi mekanlarının tanıtılması amaçlanıyor.

"Gelin Tanış Olalım" adı altında düzenlenen etkinlik Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen otobüslerle ve görevlendirilen rehberler eşliğinde yapılıyor.

Etkinlik kapsamında ekim ayı süresince 31 yurttan yaklaşık 3 bin yeni kayıtlı öğrenci, Hacı Bayram-ı Veli Camisi ve Türbesi, Ankara Kalesi, Hamamönü, Taceddin Veli Camisi ve Türbesi, Mehmet Akif Ersoy Evi, Anıtkabir, Eski Meclis, Millet Camisi, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Ankapark gibi yerleri ziyaret etme fırsatı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.