pendik escort bayan
ak

Kyk Kaman Yurdu'nun Başarısı

30.05.2017 - 12:18, Güncelleme: 30.05.2017 - 12:18
 

Kyk Kaman Yurdu'nun Başarısı

KIRŞEHİR (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kaman Yurdu'nda kalan ve okullarında dereceye giren öğrencilere hediye ve plaket verildi.Yurtta...

KIRŞEHİR (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kaman Yurdu'nda kalan ve okullarında dereceye giren öğrencilere hediye ve plaket verildi.Yurtta düzenlenen törende konuşan KYK Kaman Yurt Müdürü Halil Değirmen, Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulunu birinci ve ikincilikle bitiren öğrencilerin yurtlarında barındığını söyledi.Başarılı olmalarının altında devletin eğitime ve öğrenciye verdiği değerin yattığını belirten Değirmen, şöyle konuştu:"KYK başarılı öğrencilerine karşılıksız burs, burs çıkmayan öğrencilerden talep edenlere ise geri ödemeli kredi imkanı tanıyor. Otel konforunda yurt imkanı sunuluyor. Odalarına ek olarak, çalışma odaları ve eğitim sınıfı ile ferah ders çalışma imkanı tanınıyor. Ayrıca KYK yurtlarında kalan öğrencilere günlük 3 lira kahvaltı, 6,5 lira akşam yemeği yardımı da yapılıyor. Bilgiye daha hızlı ulaşabilsinler diye ücretsiz ve sınırsız internet ile 24 saat sıcak su imkanı da var yurtlarda. Yine öğrenciler, yurtta, gelecek kariyerlerine yönelik seminerler, konferanslarla mesleğinde kariyer yapmış kişilerle buluşturuluyor. Eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de hayata daha iyi tutunabilmeleri sağlanıyor. "Konuşmanın ardından, Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Meslek Yüksekokulu 20016-2017 Eğitim Öğretim yılını birincilikle bitiren Elektronik Teknolojisi Programı öğrencisi Muharrem Kuruçay'a tablet bilgisayar ve başarı belgesi takdim etti.Dereceye giren diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler ve başarı belgesi verildi.
KIRŞEHİR (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kaman Yurdu'nda kalan ve okullarında dereceye giren öğrencilere hediye ve plaket verildi.Yurtta...

KIRŞEHİR (AA) - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kaman Yurdu'nda kalan ve okullarında dereceye giren öğrencilere hediye ve plaket verildi.

Yurtta düzenlenen törende konuşan KYK Kaman Yurt Müdürü Halil Değirmen, Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksekokulunu birinci ve ikincilikle bitiren öğrencilerin yurtlarında barındığını söyledi.

Başarılı olmalarının altında devletin eğitime ve öğrenciye verdiği değerin yattığını belirten Değirmen, şöyle konuştu:

"KYK başarılı öğrencilerine karşılıksız burs, burs çıkmayan öğrencilerden talep edenlere ise geri ödemeli kredi imkanı tanıyor. Otel konforunda yurt imkanı sunuluyor. Odalarına ek olarak, çalışma odaları ve eğitim sınıfı ile ferah ders çalışma imkanı tanınıyor. Ayrıca KYK yurtlarında kalan öğrencilere günlük 3 lira kahvaltı, 6,5 lira akşam yemeği yardımı da yapılıyor. Bilgiye daha hızlı ulaşabilsinler diye ücretsiz ve sınırsız internet ile 24 saat sıcak su imkanı da var yurtlarda. Yine öğrenciler, yurtta, gelecek kariyerlerine yönelik seminerler, konferanslarla mesleğinde kariyer yapmış kişilerle buluşturuluyor. Eğitsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de hayata daha iyi tutunabilmeleri sağlanıyor. "

Konuşmanın ardından, Kaman Kaymakamı Murat Girgin, Kaman Meslek Yüksekokulu 20016-2017 Eğitim Öğretim yılını birincilikle bitiren Elektronik Teknolojisi Programı öğrencisi Muharrem Kuruçay'a tablet bilgisayar ve başarı belgesi takdim etti.

Dereceye giren diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler ve başarı belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.