pendik escort bayan
ak

Kuyumcu'ya Giren Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı

19.07.2018 - 12:33, Güncelleme: 19.07.2018 - 12:33
 

Kuyumcu'ya Giren Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da emlak ve kuyumculuk yapan bir iş yerine giren hırsız güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen...

KARAMAN (AA) - Karaman'da emlak ve kuyumculuk yapan bir iş yerine giren hırsız güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yol kenarından aldığı kaldırım taşıyla Tahsin Ünal Mahallesi 7. Sokak'ta bulunan bir emlak ve kuyumculuk dükkanının camını kırarak içeriye girdi. Hırsız, alarmın çalmasıyla beraber hızlı bir şekilde kasadaki yaklaşık 170 lira civarındaki bozuk parayı alarak kaçtı. Alarm şirketinin durumu polise bildirmesi üzerine iş yerine gelen ekipler, hırsızın temas ettiği kapı ve kasa çevresinde parmak izi çalışması yaptı. Polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliyi yakalayabilmek için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise tanınmamak için montunun kapüşonunu kafasına geçiren hırsızın taşla dükkan camını kırdığı ve kasadaki bozuk paraları alarak kaçtığı görülüyor.
KARAMAN (AA) - Karaman'da emlak ve kuyumculuk yapan bir iş yerine giren hırsız güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen...

KARAMAN (AA) - Karaman'da emlak ve kuyumculuk yapan bir iş yerine giren hırsız güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yol kenarından aldığı kaldırım taşıyla Tahsin Ünal Mahallesi 7. Sokak'ta bulunan bir emlak ve kuyumculuk dükkanının camını kırarak içeriye girdi. Hırsız, alarmın çalmasıyla beraber hızlı bir şekilde kasadaki yaklaşık 170 lira civarındaki bozuk parayı alarak kaçtı.

Alarm şirketinin durumu polise bildirmesi üzerine iş yerine gelen ekipler, hırsızın temas ettiği kapı ve kasa çevresinde parmak izi çalışması yaptı.

Polis, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliyi yakalayabilmek için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise tanınmamak için montunun kapüşonunu kafasına geçiren hırsızın taşla dükkan camını kırdığı ve kasadaki bozuk paraları alarak kaçtığı görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.