pendik escort bayan
ak

Kuyumculardan "Taksitli Satış" Talebi

Spor 16.08.2018 - 12:33, Güncelleme: 16.08.2018 - 12:33
 

Kuyumculardan "Taksitli Satış" Talebi

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu:- "Taksitli satışın kaldırılması, kuyumcu imalatçılarının ve perakende satıcılarının işlerinin düşmesine neden olacaktır"- "Ayrıca halkımız da özel günleri için altın takılarını alamayacak ya da

ANKARA (AA) - Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, sektörde taksitli satışın kaldırılmasının, kuyumcu imalatçılarının ve perakende satıcılarının işlerinin düşmesine neden olacağını belirterek, "Ayrıca halkımız da özel günleri için altın takılarını alamayacak ya da almakta zorlanacaklardır." dedi.Çavuşculu, düzenlediği basın toplantısında, kuyumculuk sektöründe kredi kartı ile 4 taksite satışın kaldırılmasını değerlendirdi.Kuyumda taksitli satışın kaldırılmasının, imalatçı ve perakendecilerin işlerinin düşmesine neden olacağını savunan Çavuşculu, "Ayrıca halkımız da özel günleri için altın takılarını alamayacak ya da almakta zorlanacaklardır. Gelin, damat ve aynı zamanda aileler arasında mahcubiyet duygusu ortaya çıkacaktır. Sonuç olarak kuyumda 4 taksitin kaldırılması yerine taksit sayısının 9 ya da 12'ye çıkarılmasının yerinde olacağını düşünmekteyiz." diye konuştu.Çavuşculu, kredi kartıyla taksitli satış sayesinde nişan ve düğün gibi özel gün alışverişlerinin daha rahat yapıldığına işaret ederek, söz konusu yönetmeliğin gözden geçirilerek kuyumculuk sektörünün ve halkın mağduriyetinin giderilmesini talep ettiklerini söyledi.Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan bu konuda destek beklediklerini ifade eden Çavuşculu, kuyumculuk yapabilmek için bazı şartların aranması gerektiğini, bu konuda düzenlemeye ihtiyaç bulunduğunu da kaydetti.
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu:- "Taksitli satışın kaldırılması, kuyumcu imalatçılarının ve perakende satıcılarının işlerinin düşmesine neden olacaktır"- "Ayrıca halkımız da özel günleri için altın takılarını alamayacak ya da

ANKARA (AA) - Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, sektörde taksitli satışın kaldırılmasının, kuyumcu imalatçılarının ve perakende satıcılarının işlerinin düşmesine neden olacağını belirterek, "Ayrıca halkımız da özel günleri için altın takılarını alamayacak ya da almakta zorlanacaklardır." dedi.

Çavuşculu, düzenlediği basın toplantısında, kuyumculuk sektöründe kredi kartı ile 4 taksite satışın kaldırılmasını değerlendirdi.

Kuyumda taksitli satışın kaldırılmasının, imalatçı ve perakendecilerin işlerinin düşmesine neden olacağını savunan Çavuşculu, "Ayrıca halkımız da özel günleri için altın takılarını alamayacak ya da almakta zorlanacaklardır. Gelin, damat ve aynı zamanda aileler arasında mahcubiyet duygusu ortaya çıkacaktır. Sonuç olarak kuyumda 4 taksitin kaldırılması yerine taksit sayısının 9 ya da 12'ye çıkarılmasının yerinde olacağını düşünmekteyiz." diye konuştu.

Çavuşculu, kredi kartıyla taksitli satış sayesinde nişan ve düğün gibi özel gün alışverişlerinin daha rahat yapıldığına işaret ederek, söz konusu yönetmeliğin gözden geçirilerek kuyumculuk sektörünün ve halkın mağduriyetinin giderilmesini talep ettiklerini söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan bu konuda destek beklediklerini ifade eden Çavuşculu, kuyumculuk yapabilmek için bazı şartların aranması gerektiğini, bu konuda düzenlemeye ihtiyaç bulunduğunu da kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.