pendik escort bayan
ak

Kütüphaneler Haftası

21.03.2018 - 17:18, Güncelleme: 21.03.2018 - 17:18
 

Kütüphaneler Haftası

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İncesu Köyü ilkokulunu ziyaret etti.Kitap...

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İncesu Köyü ilkokulunu ziyaret etti.Kitap okumanın yeme ve içme gibi sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkati çeken Aytemür, öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Belediye Başkanı Çiftçi ise okumanın bir toplumun gelişimini artıran en önemli etken olduğunu söyleyerek, öğrencilerde kitap sevgisinin artırılması ve kitaplardan daha fazla yararlanmalarının sağlanması için velilere de büyük görev düştüğünü söyledi. Gürün İlçe Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Filiz Keskin de kütüphanelerinin bin 500 üyesi bulunduğunu belirterek, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aytemür ve Çiftçi daha sonra yapımı tamamlanan İncesu göletinde incelemelerde bulundu.
SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İncesu Köyü ilkokulunu ziyaret etti.Kitap...

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Nami Çiftçi Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İncesu Köyü ilkokulunu ziyaret etti.

Kitap okumanın yeme ve içme gibi sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkati çeken Aytemür, öğrencilere çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Belediye Başkanı Çiftçi ise okumanın bir toplumun gelişimini artıran en önemli etken olduğunu söyleyerek, öğrencilerde kitap sevgisinin artırılması ve kitaplardan daha fazla yararlanmalarının sağlanması için velilere de büyük görev düştüğünü söyledi.

Gürün İlçe Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Filiz Keskin de kütüphanelerinin bin 500 üyesi bulunduğunu belirterek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aytemür ve Çiftçi daha sonra yapımı tamamlanan İncesu göletinde incelemelerde bulundu.

Kütüphaneler Haftası

Kütüphaneler Haftası

Kütüphaneler Haftası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.