pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kütüphanede Kitap Okuma Etkinliği

02.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 02.11.2017 - 16:43
 

Kütüphanede Kitap Okuma Etkinliği

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kitap okuma etkinliği düzenledi.Akdağmadeni Halk Kütüphanesinde düzenlenen okuma etkinliğine...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kitap okuma etkinliği düzenledi.Akdağmadeni Halk Kütüphanesinde düzenlenen okuma etkinliğine Okul Müdürü Mithat Demirbilek, okul öğretmenleri Ahmet Şenlik, İhsan Çalışkan, Gökhan Yıldırım ve öğrenciler katıldı.Okul Müdürü Mithat Demirbilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul idarecileri ve öğretmenleri olarak, öğrencileri ve velileri kitap okuma alışkanlığına teşvik için etkinlik düzenlediklerini söyledi. Velilerin günde en az 30 dakika çocuklarıyla birlikte kitap okuması gerektiğini belirten Demirbilek, şunları kaydetti:"Evde kitap okuma alışkanlığı kazanmış bireylerimiz, hem kendileri için, hem de çocukları için örnek teşkil etmiş olurlar. Bunun için en büyük kitap kaynağımız kütüphanelerdir. Sadece ilçe kütüphanesi değil okullarımızda da etkili kütüphaneler oluşturularak öğrencilerimizi teneffüs ve boş vakitlerinde kitap okumaya yönlendirmeliyiz. Bu etkinliğimizde de öğrencilerimizle birlikte kitap okuyoruz."
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kitap okuma etkinliği düzenledi.Akdağmadeni Halk Kütüphanesinde düzenlenen okuma etkinliğine...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri kitap okuma etkinliği düzenledi.

Akdağmadeni Halk Kütüphanesinde düzenlenen okuma etkinliğine Okul Müdürü Mithat Demirbilek, okul öğretmenleri Ahmet Şenlik, İhsan Çalışkan, Gökhan Yıldırım ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mithat Demirbilek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul idarecileri ve öğretmenleri olarak, öğrencileri ve velileri kitap okuma alışkanlığına teşvik için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Velilerin günde en az 30 dakika çocuklarıyla birlikte kitap okuması gerektiğini belirten Demirbilek, şunları kaydetti:

"Evde kitap okuma alışkanlığı kazanmış bireylerimiz, hem kendileri için, hem de çocukları için örnek teşkil etmiş olurlar. Bunun için en büyük kitap kaynağımız kütüphanelerdir. Sadece ilçe kütüphanesi değil okullarımızda da etkili kütüphaneler oluşturularak öğrencilerimizi teneffüs ve boş vakitlerinde kitap okumaya yönlendirmeliyiz. Bu etkinliğimizde de öğrencilerimizle birlikte kitap okuyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.