pendik escort bayan
ak

Kutsal Topraklarda Sivas’lı Bir İş Adamı

03.02.2015 - 16:37, Güncelleme: 03.02.2015 - 16:37
 

Kutsal Topraklarda Sivas’lı Bir İş Adamı

Bir haftadır umre için kutsal topraklarda bulunan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Valisi Âlim Barut ve beraberindekiler, yıllardır Arabistan’da büyük müteahhitlik hizmetleri yapan hemşerimiz İbrahim Balaban’ın şantiyelerini de ziyaret ederek bilg

Bir haftadır umre için kutsal topraklarda bulunan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Valisi Âlim Barut ve beraberindekiler, yıllardır Arabistan’da büyük müteahhitlik hizmetleri yapan hemşerimiz İbrahim Balaban’ın şantiyelerini de ziyaret ederek bilgi aldılar.   Kâbe ve Mescid-i Haram Yaya Tünelleri ve Kâbe Bölgesi Atık Su Geri Kazanım Projelerini inceleyen Belediye Başkanı Aydın, şirketin sahibi hemşerimiz İbrahim Balaban ile de bir süre sohbet etti. Sivas heyetinin ziyaretinden mutlu olan Balaban, kendilerinin ve Türk müteahhitlerinin yaptıkları işleri gururla seyreden Başkan Aydın’a teşekkür etti.     Başkan Aydın ise bir Sivas firması olan Balaban grubunun yaptığı işlerden gurur duyduklarını belirterek “Bu, Türk müteahhitlik hizmetlerinin olduğu kadar bizim için de ayrıca mutluluk verici bir olaydır. Dinimizin kutsal emanetleri olan bölgelere hizmeti bir Sivaslının götürmesi çok daha gurur vericidir.” dedi.
Bir haftadır umre için kutsal topraklarda bulunan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Valisi Âlim Barut ve beraberindekiler, yıllardır Arabistan’da büyük müteahhitlik hizmetleri yapan hemşerimiz İbrahim Balaban’ın şantiyelerini de ziyaret ederek bilg

Bir haftadır umre için kutsal topraklarda bulunan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas Valisi Âlim Barut ve beraberindekiler, yıllardır Arabistan’da büyük müteahhitlik hizmetleri yapan hemşerimiz İbrahim Balaban’ın şantiyelerini de ziyaret ederek bilgi aldılar.

 

Kâbe ve Mescid-i Haram Yaya Tünelleri ve Kâbe Bölgesi Atık Su Geri Kazanım Projelerini inceleyen Belediye Başkanı Aydın, şirketin sahibi hemşerimiz İbrahim Balaban ile de bir süre sohbet etti.

Sivas heyetinin ziyaretinden mutlu olan Balaban, kendilerinin ve Türk müteahhitlerinin yaptıkları işleri gururla seyreden Başkan Aydın’a teşekkür etti.

 

 

Başkan Aydın ise bir Sivas firması olan Balaban grubunun yaptığı işlerden gurur duyduklarını belirterek “Bu, Türk müteahhitlik hizmetlerinin olduğu kadar bizim için de ayrıca mutluluk verici bir olaydır. Dinimizin kutsal emanetleri olan bölgelere hizmeti bir Sivaslının götürmesi çok daha gurur vericidir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.