pendik escort bayan
ak

Kuşlar Ve Sokak Hayvanları İçin Yem Bırakıldı

26.01.2018 - 09:23, Güncelleme: 26.01.2018 - 09:23
 

Kuşlar Ve Sokak Hayvanları İçin Yem Bırakıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kuşlar ve sokak hayvanları için yem bırakıldı.Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kuşlar ve sokak hayvanları için yem bırakıldı.Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan alanlarda yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, park ve bahçelerde daha önceden oluşturulan yuvaların önlerine yem koydu.Öte yandan Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üyeleri de sokak hayvanları için harekete geçti.Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, yaptığı açıklamada, soğuk ve yağışlı kış mevsimi boyunca insanların sokak hayvanlarına karşı duyarlı olması gerektiğini kaydetti.Türker, "Anadolu'nun manevi fatihlerinden Yunus Emre'nin 'Yaradılanı severim yaratandan ötürü' anlayışını düstur edinerek, tüm hemşehrilerimizi bu hassasiyete ortak olmaya bekliyoruz. Evde artakalan yemeklerimizi, kuruyan ekmeklerimizi sokak hayvanları ile paylaşalım, bir canı daha yaşatalım." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kuşlar ve sokak hayvanları için yem bırakıldı.Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de kuşlar ve sokak hayvanları için yem bırakıldı.

Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplanan alanlarda yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri, park ve bahçelerde daha önceden oluşturulan yuvaların önlerine yem koydu.

Öte yandan Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üyeleri de sokak hayvanları için harekete geçti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, yaptığı açıklamada, soğuk ve yağışlı kış mevsimi boyunca insanların sokak hayvanlarına karşı duyarlı olması gerektiğini kaydetti.

Türker, "Anadolu'nun manevi fatihlerinden Yunus Emre'nin 'Yaradılanı severim yaratandan ötürü' anlayışını düstur edinerek, tüm hemşehrilerimizi bu hassasiyete ortak olmaya bekliyoruz. Evde artakalan yemeklerimizi, kuruyan ekmeklerimizi sokak hayvanları ile paylaşalım, bir canı daha yaşatalım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.