pendik escort bayan
ak

Kuşçu Marina'da Yeni Sezon Hazırlıkları

13.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 13.12.2017 - 10:58
 

Kuşçu Marina'da Yeni Sezon Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı devam eden Kuşçu Marina'daki seyir alanının Kuşçu'ya ayrı bir güzellik katacağını...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı devam eden Kuşçu Marina'daki seyir alanının Kuşçu'ya ayrı bir güzellik katacağını söyledi. Çolakbayrakdar yaptığı yazılı açıklamada, Kuşçu’yu artık bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirterek "Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kazandırıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu bölgesidir. Kuşçu'nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesi ve hobi mekanı olmasını sağlamak için yoğun gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı. Kuşçu Marina'daki çalışmaları anlatan Çolakbayrakdar, Kuşçu'da, bungalov evlerle bir tatil köyü kurduklarını ve yoğun talep üzerine bu köye yenilerini ekleyeceklerini aktardı.Ayrıca bölgeye yeni seyir alanı kazandırdıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, seyir alanına çevre dostu ve yenilikçi bir uygulama olan ve dünyada yaygın olarak kullanılan gabion istinat duvar yapım teknolojisini uyguladıklarını belirtti. Çolakbayrakdar, şöyle devam etti:"Daha dayanıklı ve daha güzel estetik görüntü sağlayan gabion istinat duvarları Kuşçu Marina'ya ayrı bir güzellik kattı. Bin 400 metrekare alan üzerinde yapımına devam ettiğimiz seyir alanında, dekoratif taş döşemeli ile yapılan dairesel 10 oturma birimi yer alacak. Tüm bunların yanı sıra çocuk oyun grupları ve 7’den 7’e herkese hitap eden fitness aletleri konuşlandırılacak. Görsel açıdan daha estetik hale getirdiğimiz alana ise 57 dekoratif led aydınlatma yaptık. Kocasinan logolu aydınlatmalarımızla enerji tasarrufu sağlarken bir yandan da görsel keyif sunuyoruz. Seyir alanımız tamamlandığında hemşehrilerimiz eşsiz manzarayı keyifle seyredebilecek."Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını aktaran Çolakbayrakdar, Kuşcu'yu her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği bir cazibe merkezi haline getireceklerini sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı devam eden Kuşçu Marina'daki seyir alanının Kuşçu'ya ayrı bir güzellik katacağını...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapımı devam eden Kuşçu Marina'daki seyir alanının Kuşçu'ya ayrı bir güzellik katacağını söyledi.

Çolakbayrakdar yaptığı yazılı açıklamada, Kuşçu’yu artık bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirterek "Rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kazandırıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu bölgesidir. Kuşçu'nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesi ve hobi mekanı olmasını sağlamak için yoğun gayret ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kuşçu Marina'daki çalışmaları anlatan Çolakbayrakdar, Kuşçu'da, bungalov evlerle bir tatil köyü kurduklarını ve yoğun talep üzerine bu köye yenilerini ekleyeceklerini aktardı.

Ayrıca bölgeye yeni seyir alanı kazandırdıklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, seyir alanına çevre dostu ve yenilikçi bir uygulama olan ve dünyada yaygın olarak kullanılan gabion istinat duvar yapım teknolojisini uyguladıklarını belirtti.

Çolakbayrakdar, şöyle devam etti:

"Daha dayanıklı ve daha güzel estetik görüntü sağlayan gabion istinat duvarları Kuşçu Marina'ya ayrı bir güzellik kattı. Bin 400 metrekare alan üzerinde yapımına devam ettiğimiz seyir alanında, dekoratif taş döşemeli ile yapılan dairesel 10 oturma birimi yer alacak. Tüm bunların yanı sıra çocuk oyun grupları ve 7’den 7’e herkese hitap eden fitness aletleri konuşlandırılacak. Görsel açıdan daha estetik hale getirdiğimiz alana ise 57 dekoratif led aydınlatma yaptık. Kocasinan logolu aydınlatmalarımızla enerji tasarrufu sağlarken bir yandan da görsel keyif sunuyoruz. Seyir alanımız tamamlandığında hemşehrilerimiz eşsiz manzarayı keyifle seyredebilecek."

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını aktaran Çolakbayrakdar, Kuşcu'yu her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği bir cazibe merkezi haline getireceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.