pendik escort bayan
ak

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde "Yaratıcı Atölye"

Siyaset 28.03.2017 - 17:43, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:43
 

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde "Yaratıcı Atölye"

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kütüphanesinde açılan "Yaratıcı Atölye" ile merkez üyeleri hayallerini gerçeğe dönüştürecek

ANKARA (AA) - Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kütüphanesinde açılan "Yaratıcı Atölye", merkez üyelerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine imkan veriyor. Hacettepe Üniversitesi Teknokent Teknoloji Transfer Merkezi ve Bill/Melinda Gates Vakfı işbirliğinde yürütülen "Herkes İçin Kütüphane" projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Keçiören'deki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kütüphanesinde "Yaratıcı Atölye" açıldı.Program Direktörü Prof. Dr. Mehmet Emin Küçük, açılışta yaptığı konuşmada, kütüphaneleri vatandaşlar için daha cazip hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi."Yaratıcı Atölye"de kullanıma açılan üç boyutlu yazıcıyla vatandaşların artık hayal ettikleri tasarımları somut olarak gerçekleştirebileceklerini ifade eden Küçük, kütüphanelerin sadece kitapla sınırlı kalmayıp teknoloji ile bütünleşerek daha da zenginleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Küçük, kütüphaneleri zenginleştirebilmek adına üniversitelerde sosyal inovasyon çalışmaları yapıldığına işaret etti. Yaratıcı Atölye'nin bu tür üç boyutlu ürünlerin ortaya konulması için bir fırsat olduğuna işaret eden Küçük, "Projenin Türkiye'de bulunan diğer kütüphanelere yayılmasını sağlayacağız." dedi.Küçük, atölyenin sadece öğrencilere değil ev kadınlarına ve esnafa da açık olduğuna dikkat çekerek, "Bu ürün Türkiye'de üretildi, bunun gururunu yaşıyoruz. Yerel yönetimlere bağlı kütüphanelerin toplumsal dönüşümde daha etkin yer almasını sağlayacağız." diye konuştu.
Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kütüphanesinde açılan "Yaratıcı Atölye" ile merkez üyeleri hayallerini gerçeğe dönüştürecek

ANKARA (AA) - Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kütüphanesinde açılan "Yaratıcı Atölye", merkez üyelerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine imkan veriyor.

Hacettepe Üniversitesi Teknokent Teknoloji Transfer Merkezi ve Bill/Melinda Gates Vakfı işbirliğinde yürütülen "Herkes İçin Kütüphane" projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Keçiören'deki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi kütüphanesinde "Yaratıcı Atölye" açıldı.

Program Direktörü Prof. Dr. Mehmet Emin Küçük, açılışta yaptığı konuşmada, kütüphaneleri vatandaşlar için daha cazip hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

"Yaratıcı Atölye"de kullanıma açılan üç boyutlu yazıcıyla vatandaşların artık hayal ettikleri tasarımları somut olarak gerçekleştirebileceklerini ifade eden Küçük, kütüphanelerin sadece kitapla sınırlı kalmayıp teknoloji ile bütünleşerek daha da zenginleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Küçük, kütüphaneleri zenginleştirebilmek adına üniversitelerde sosyal inovasyon çalışmaları yapıldığına işaret etti.

Yaratıcı Atölye'nin bu tür üç boyutlu ürünlerin ortaya konulması için bir fırsat olduğuna işaret eden Küçük, "Projenin Türkiye'de bulunan diğer kütüphanelere yayılmasını sağlayacağız." dedi.

Küçük, atölyenin sadece öğrencilere değil ev kadınlarına ve esnafa da açık olduğuna dikkat çekerek, "Bu ürün Türkiye'de üretildi, bunun gururunu yaşıyoruz. Yerel yönetimlere bağlı kütüphanelerin toplumsal dönüşümde daha etkin yer almasını sağlayacağız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.