pendik escort bayan
ak

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Dicle Elektrik

Spor 22.02.2019 - 12:08, Güncelleme: 22.02.2019 - 12:08
 

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Dicle Elektrik

Dicle EDAŞ Şırnak İl Müdürlüğü takımı, Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldu

İSTANBUL (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (Dicle EDAŞ) Şırnak İl Müdürlüğü takımı, Şırnak'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda rakibini 8-4 yenerek şampiyon oldu. Dicle EDAŞ'tan yapılan açıklamada, Şırnak’ta kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına her yıl düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, bu yıl da hayli çekişmeli geçti. 11 Şubat’ta başlayan turnuvaya ildeki değişik kurumların 28 futbol takımı katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın final maçı, Dicle EDAŞ Şırnak İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Şırnak İl Müdürlüğü takımları arasında oynandı. Çekişmeli geçen maçı, Dicle EDAŞ 8-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Dicle EDAŞ Şırnak İl Müdürlüğü takımı, Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda şampiyon oldu

İSTANBUL (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (Dicle EDAŞ) Şırnak İl Müdürlüğü takımı, Şırnak'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nda rakibini 8-4 yenerek şampiyon oldu.

Dicle EDAŞ'tan yapılan açıklamada, Şırnak’ta kurumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmayı pekiştirmek adına her yıl düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, bu yıl da hayli çekişmeli geçti.

11 Şubat’ta başlayan turnuvaya ildeki değişik kurumların 28 futbol takımı katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleşen turnuvanın final maçı, Dicle EDAŞ Şırnak İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Şırnak İl Müdürlüğü takımları arasında oynandı.

Çekişmeli geçen maçı, Dicle EDAŞ 8-4 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.