pendik escort bayan
ak

Kuru, Eğitim-Bir-Sen\'i ziyaret etti

20.11.2013 - 14:10, Güncelleme: 20.11.2013 - 14:10
 

Kuru, Eğitim-Bir-Sen\'i ziyaret etti

AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru, Eğitim-Bir-Sen\'i ziyaret ederek Şube Başkanı İlhan Karakoç ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarette öğretmenler, \"İnşallah Sivas\'ın yüzü sizinle gülecek\" dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru, temaslarına aralıksız devam ediyor. Burhanettin Kuru son olarak eğitimcilerle bir araya gelerek aday adaylığı ve projeleri hakkında öğretmenlere bilgi verdi.   Ziyarette konuşan Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru, geçmişte Memur-sen ve Eğitim-Bir-Sen ile güzel çalışmalar ortaya koyduklarını belirterek, "5 yıllık il başkanlığımız süresince her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Beraber, uyumlu seviyeli güzel bir ilişkiyi bu güne kadar getirdik. Bundan sonra da belediye ile birlikte yine aynı birlikteliği, uyumu sürdürmek istiyoruz. Bu şehirde öğretmenlerimizin de söyleyecek çok sözü olduğuna inanıyoruz o noktada desteklerini alacağız" dedi.   -İlhan Karakoç: Burhanettin Kuru, Birlikteliği Sağladı-   Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç ise Burhanettin Kuru'nun il başkanlığı yaptığı dönemde çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek şunları söyledi:   "Teşkilatın derlenmesinde, toplanmasında, üye konusunda, bir araya getirmesinde ve özellikle şu konuda kendisini tebrik ediyorum; milletvekillerimiz, sayın Bakanımız, il başkanımız aynı yere bakıyorlar ve ortak bir takım kararların altına imza atıyorlar bu çok önemliydi Sivas açısından bu birlikteliği sağladı başkanım. Kendisi şimdi de yeni bir göreve talip. Burhanettin Kuru'nun il başkanlığında gösterdiği başarıyı belediyede de göstereceğine inanıyoruz."   Ziyarette öğretmenler ise Burhanettin Kuru'nun il başkanlığını devam ettirme şansı varken, görevinden istifa ederek diğer aday adaylar ile eşit şartlarda devam etmek istemesinin çok erdemli bir davranış olduğunu ve bunun Sivas halkını çok etkilediğini söyledi.   Geçmişte ve günümüzde belediye başkan adaylarının dahi Sivas'a dair bir projesinin genelde olmadığını söyleyen öğretmenler, Burhanettin Kuru'nun aday adaylığı döneminde projelerle halkın karşısına çıkmasının çok önemli olduğunu ve belediye başkanının hedeflerinin, hayallerinin olması gerektiğini söylediler.   Öğretmenler, Burhanettin Kuru'nun il başkanlığı döneminde kendisinden çok memnun olduklarını ve Burhanettin Kuru döneminde AK Parti'nin Sivas'ta çok uyumlu bir yapıya kavuştuğunu Sivas halkının bu çalışmalarının farkında olduğunu ve Sivas'ın yüzünün Burhanettin Kuru ile güleceğini söylediler. sivas siyaset
AK Parti Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru, Eğitim-Bir-Sen\'i ziyaret ederek Şube Başkanı İlhan Karakoç ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarette öğretmenler, \"İnşallah Sivas\'ın yüzü sizinle gülecek\" dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru, temaslarına aralıksız devam ediyor. Burhanettin Kuru son olarak eğitimcilerle bir araya gelerek aday adaylığı ve projeleri hakkında öğretmenlere bilgi verdi.

 

Ziyarette konuşan Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kuru, geçmişte Memur-sen ve Eğitim-Bir-Sen ile güzel çalışmalar ortaya koyduklarını belirterek, "5 yıllık il başkanlığımız süresince her hangi bir sıkıntı yaşamadık. Beraber, uyumlu seviyeli güzel bir ilişkiyi bu güne kadar getirdik. Bundan sonra da belediye ile birlikte yine aynı birlikteliği, uyumu sürdürmek istiyoruz. Bu şehirde öğretmenlerimizin de söyleyecek çok sözü olduğuna inanıyoruz o noktada desteklerini alacağız" dedi.

 

-İlhan Karakoç: Burhanettin Kuru, Birlikteliği Sağladı-

 

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç ise Burhanettin Kuru'nun il başkanlığı yaptığı dönemde çok başarılı çalışmalara imza attığını belirterek şunları söyledi:

 

"Teşkilatın derlenmesinde, toplanmasında, üye konusunda, bir araya getirmesinde ve özellikle şu konuda kendisini tebrik ediyorum; milletvekillerimiz, sayın Bakanımız, il başkanımız aynı yere bakıyorlar ve ortak bir takım kararların altına imza atıyorlar bu çok önemliydi Sivas açısından bu birlikteliği sağladı başkanım. Kendisi şimdi de yeni bir göreve talip. Burhanettin Kuru'nun il başkanlığında gösterdiği başarıyı belediyede de göstereceğine inanıyoruz."

 

Ziyarette öğretmenler ise Burhanettin Kuru'nun il başkanlığını devam ettirme şansı varken, görevinden istifa ederek diğer aday adaylar ile eşit şartlarda devam etmek istemesinin çok erdemli bir davranış olduğunu ve bunun Sivas halkını çok etkilediğini söyledi.

 

Geçmişte ve günümüzde belediye başkan adaylarının dahi Sivas'a dair bir projesinin genelde olmadığını söyleyen öğretmenler, Burhanettin Kuru'nun aday adaylığı döneminde projelerle halkın karşısına çıkmasının çok önemli olduğunu ve belediye başkanının hedeflerinin, hayallerinin olması gerektiğini söylediler.

 

Öğretmenler, Burhanettin Kuru'nun il başkanlığı döneminde kendisinden çok memnun olduklarını ve Burhanettin Kuru döneminde AK Parti'nin Sivas'ta çok uyumlu bir yapıya kavuştuğunu Sivas halkının bu çalışmalarının farkında olduğunu ve Sivas'ın yüzünün Burhanettin Kuru ile güleceğini söylediler. sivas siyaset

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.