pendik escort bayan
ak

Kuru ağaç dallarını yakarken kendini yaktı

19.12.2015 - 17:53, Güncelleme: 19.12.2015 - 17:53
 

Kuru ağaç dallarını yakarken kendini yaktı

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde 61 yaşındaki Ömer Şadol bahçesindeki kuru ağaç dallarının üzerine benzin dökerek yakmak istedi.

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde 61 yaşındaki Ömer Şadol bahçesindeki kuru ağaç dallarının üzerine benzin dökerek yakmak istedi. Alevin bir anda parlamasıyla elbiseleri tutuşan Şadol, yaralandı. Olay, Yapıaltı Köyü yakınlarında meydana geldi. Evli ve 5 çocuk babası Ömer Şadol, bahçesindeki kavak ağaçlarının kuruyan dallarını toplayarak yakmak istedi ancak, başarılı olmadı. Şadol, bunun üzerine dalların üzerine benzin dökerek yeniden yakmayı denedi. Alevin bir anda parlamasıyla elbiseleri tutuşan Şadol, söndürmek için bir süre çaba harcadıktan kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı. Elbiseleri söndükten sonra yakınları tarafından Şarkışla Devlet Hastanesi'ne götürülen Şadol, burada yapılan müdahale ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Elleri, kolları, sırtı ve bacağında 2'nci derece yanıklar oluşan Şadol, yanık tedavi merkezinde tedaviye alındı. Şadol'un sağ kolundaki derin yanıklar nedeniyle bacağından parça alınarak ameliyatla buraya konuldu. Yanık Tedavi Merkezi sorumlusu Prof.Dr. Mustafa Turan, şöyle dedi:"Hastamızın ağır yanıkları vardı. Vücut yüzeyinin yüzde 20'sinde bir bölümü derin yanıkları da vardı. Tam kat cilt bütünlüğü olmayan bir alanımız vardı, orayı da ayağından aldığımız parçayla yama yaparak tedavi ettik. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor."FOTOĞRAFLI
SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde 61 yaşındaki Ömer Şadol bahçesindeki kuru ağaç dallarının üzerine benzin dökerek yakmak istedi.

SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde 61 yaşındaki Ömer Şadol bahçesindeki kuru ağaç dallarının üzerine benzin dökerek yakmak istedi. Alevin bir anda parlamasıyla elbiseleri tutuşan Şadol, yaralandı.

Olay, Yapıaltı Köyü yakınlarında meydana geldi. Evli ve 5 çocuk babası Ömer Şadol, bahçesindeki kavak ağaçlarının kuruyan dallarını toplayarak yakmak istedi ancak, başarılı olmadı. Şadol, bunun üzerine dalların üzerine benzin dökerek yeniden yakmayı denedi. Alevin bir anda parlamasıyla elbiseleri tutuşan Şadol, söndürmek için bir süre çaba harcadıktan kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı. Elbiseleri söndükten sonra yakınları tarafından Şarkışla Devlet Hastanesi'ne götürülen Şadol, burada yapılan müdahale ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Elleri, kolları, sırtı ve bacağında 2'nci derece yanıklar oluşan Şadol, yanık tedavi merkezinde tedaviye alındı. Şadol'un sağ kolundaki derin yanıklar nedeniyle bacağından parça alınarak ameliyatla buraya konuldu. Yanık Tedavi Merkezi sorumlusu Prof.Dr. Mustafa Turan, şöyle dedi:

"Hastamızın ağır yanıkları vardı. Vücut yüzeyinin yüzde 20'sinde bir bölümü derin yanıkları da vardı. Tam kat cilt bütünlüğü olmayan bir alanımız vardı, orayı da ayağından aldığımız parçayla yama yaparak tedavi ettik. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor."

FOTOĞRAFLI

Kuru ağaç dallarını yakarken kendini yaktı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.