pendik escort bayan
ak

“Kürt Öğrenciler Sivas C.Ü ‘ye Akın Ediyor…”

Kültür-Sanat 25.08.2015 - 18:03, Güncelleme: 25.08.2015 - 18:03
 

“Kürt Öğrenciler Sivas C.Ü ‘ye Akın Ediyor…”

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi önümüzdeki eğitim öğretime daha dikkatli girmeye hazırlanıyor. Ülkede yaşanan terör eylemleri, alınabilecek birçok önlemlerin alınmasını gündeme getirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi önümüzdeki eğitim öğretime daha dikkatli girmeye hazırlanıyor. Ülkede yaşanan terör eylemleri, alınabilecek birçok önlemlerin alınmasını gündeme getirdi. İddiaya göre; Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi tarafından yapılan uyarı ile üniversitenin içerisinde sıkı önlem alınması gerekiyor.Aslında bu uyarı bir nebze de olsa; Batı – Doğu ve Güneydoğu illerinden şehrimize gelecek olan “KÜRT” öğrencileri bağlıyor. Değişik illerden dikey geçiş yaparak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne gelen “KÜRT” öğrencilerin her hangi bir olaylara yol açmamaları için alınması gereken önlem..! Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü içinde geçen yıl bir takım karşıt öğrencilerin yarattığı olaylara “DUR” diyebilmek adına, bu yıl giriş çıkışlar kimlik kontrollü olacak. Aldığımız bilgilere göre; giriş-çıkışların güvenliğini artırmak için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan BUYRUK, Emniyet ve Belediye yetkilileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.“Huzurlu kent” olarak bilinen Sivas’a akın akın gelecek olan öğrencilerin güvenliğini sağlamak için kollar sıvanırken, halk olarak bizlere de büyük görevler düştüğü kanısındayım. Sivas’ta birlik ve beraberliğe gölge düşmemesi adına dışarıdan gelecek olan insanlara daha çok dikkat etmeliyiz. O insanları kontrol altında tutmalıyız. Cumhuriyet Üniversitesi’nin kampus içerisine giriş-çıkışları kontrol altına alacak ve güvenliği artıracak olması takdir edilecek bir durumdur.Sivas Emniyet Müdürlüğü istihbarat ekiplerinin üniversite içinde yapacakları çalışmalarda gözden kaçmamalıdır. Öğrenciler arasında fikir ayrışması sonucu doğacak her türlü olaylardan Sivaslılar olarak bizler ağır darbe almış oluruz. UNUTMAYINIZ Kİ; SİVAS’TAN BAŞKA SİVAS YOKTUR…! Haber: Mehmet BAKIR
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi önümüzdeki eğitim öğretime daha dikkatli girmeye hazırlanıyor. Ülkede yaşanan terör eylemleri, alınabilecek birçok önlemlerin alınmasını gündeme getirdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi önümüzdeki eğitim öğretime daha dikkatli girmeye hazırlanıyor. Ülkede yaşanan terör eylemleri, alınabilecek birçok önlemlerin alınmasını gündeme getirdi.

 

İddiaya göre; Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi tarafından yapılan uyarı ile üniversitenin içerisinde sıkı önlem alınması gerekiyor.

Aslında bu uyarı bir nebze de olsa; Batı – Doğu ve Güneydoğu illerinden şehrimize gelecek olan “KÜRT” öğrencileri bağlıyor. Değişik illerden dikey geçiş yaparak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne gelen “KÜRT” öğrencilerin her hangi bir olaylara yol açmamaları için alınması gereken önlem..!

 

Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü içinde geçen yıl bir takım karşıt öğrencilerin yarattığı olaylara “DUR” diyebilmek adına, bu yıl giriş çıkışlar kimlik kontrollü olacak. Aldığımız bilgilere göre; giriş-çıkışların güvenliğini artırmak için Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan BUYRUK, Emniyet ve Belediye yetkilileri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak.

“Huzurlu kent” olarak bilinen Sivas’a akın akın gelecek olan öğrencilerin güvenliğini sağlamak için kollar sıvanırken, halk olarak bizlere de büyük görevler düştüğü kanısındayım. Sivas’ta birlik ve beraberliğe gölge düşmemesi adına dışarıdan gelecek olan insanlara daha çok dikkat etmeliyiz.

 

O insanları kontrol altında tutmalıyız. Cumhuriyet Üniversitesi’nin kampus içerisine giriş-çıkışları kontrol altına alacak ve güvenliği artıracak olması takdir edilecek bir durumdur.

Sivas Emniyet Müdürlüğü istihbarat ekiplerinin üniversite içinde yapacakları çalışmalarda gözden kaçmamalıdır. Öğrenciler arasında fikir ayrışması sonucu doğacak her türlü olaylardan Sivaslılar olarak bizler ağır darbe almış oluruz.

 

UNUTMAYINIZ Kİ; SİVAS’TAN BAŞKA SİVAS YOKTUR…!

 

Haber: Mehmet BAKIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.