pendik escort bayan
ak

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

22.05.2017 - 18:48, Güncelleme: 22.05.2017 - 18:48
 

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SDYV) 'Meslek Edindirme' projesi kapsamında iş sahibi olmak isteyen ve...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SDYV) 'Meslek Edindirme' projesi kapsamında iş sahibi olmak isteyen ve vakıftan faydalanan işsizlere yönelik düzenlenen "Forklift Operatörlüğü" kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Boğazlıyan Kaymakamlığında gerçekleşen törene, Kaymakam Davut Sinanoğlu, Yenifakılı Kaymakamı Mustan Barış İşler, SYDV Müdürü Turan Kaya ve kursiyerler katıldı.Kaymakam Davut Sinanoğlu, iş yerlerinde yapılan araştırmalarda Forklift İş Makinası Operatörlüğü belgesi olan kalifiye eleman ihtiyacı olduğunun tespit edildiğini söyledi.Bu kapsamda vakıftan faydalanan işsiz vatandaşlara yönelik olarak Forklift Operatörlüğü kursu açtıklarını belirten Kaymakam Sinanoğlu, "Askerliğini yapmış, 35 yaşından küçük 10 vatandaşın fayda sahibi olmasını sağlayan proje hazırlandı.10 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kursta başarılı olan 8 kişi belge almaya hak kazandı. Kurs süresince kursiyerlerin tüm giderleri de vakıf tarafından karşılandı." dedi.Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SDYV) 'Meslek Edindirme' projesi kapsamında iş sahibi olmak isteyen ve...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SDYV) 'Meslek Edindirme' projesi kapsamında iş sahibi olmak isteyen ve vakıftan faydalanan işsizlere yönelik düzenlenen "Forklift Operatörlüğü" kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Boğazlıyan Kaymakamlığında gerçekleşen törene, Kaymakam Davut Sinanoğlu, Yenifakılı Kaymakamı Mustan Barış İşler, SYDV Müdürü Turan Kaya ve kursiyerler katıldı.

Kaymakam Davut Sinanoğlu, iş yerlerinde yapılan araştırmalarda Forklift İş Makinası Operatörlüğü belgesi olan kalifiye eleman ihtiyacı olduğunun tespit edildiğini söyledi.

Bu kapsamda vakıftan faydalanan işsiz vatandaşlara yönelik olarak Forklift Operatörlüğü kursu açtıklarını belirten Kaymakam Sinanoğlu, "Askerliğini yapmış, 35 yaşından küçük 10 vatandaşın fayda sahibi olmasını sağlayan proje hazırlandı.10 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kursta başarılı olan 8 kişi belge almaya hak kazandı. Kurs süresince kursiyerlerin tüm giderleri de vakıf tarafından karşılandı." dedi.

Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.