pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kürşat Ergün,Sosyal sorumluluk alanında bir ilke imza attı

Yaşam 14.12.2013 - 10:45, Güncelleme: 14.12.2013 - 10:45
 

Kürşat Ergün,Sosyal sorumluluk alanında bir ilke imza attı

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr.Kürşad Ergün bir yanda seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında çalışmalara imza atıyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında daha önce engelli vatandaşların tedavilerine katkı sunup bakımlarını üstlenen Ergün proje kapsamında kreş çocuklarını ziyaret ederek ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirdi. Sağlık taramasına bir çok çocuk velisinin yanında MHP Sivas İl Başkanı Serhat Albayrak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, MHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Meral Özkan ve çok sayıda eğitmen katıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Kürşad Ergün “Bu çocuklar bizim çocuklarımız ve geleceğimiz onlar. Bugünki tüm gayret ve çabamız Onlara mutlu bir gelecek hazırlama çabasıdır. İnşallah Çocuklarımızın gelecekleri aydınlık, mutlu ve huzurlu olacak. Bizler siyasetçiler olarak amacımız Önce Allah’ın rızasını kazanmak ve buna bağlı olarak insanımıza hayırlı hizmetler sunmaktır.  Burada 50 civarı çocuğumuzun sağlık taramasını gerçekleştirdik. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetin yanında çocuklarımız içinde tarama çalışmaları başlattık. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi. Sağlık taramasının ardından çocuklarla ilgilenen ve ailelere sağlık durumları hakkında bilgi veren Dr.Kürşad Ergün ve beraberindekiler tarama sonunda hatıra fotoğrafı çekildiler. SİVAS HABER
Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr.Kürşad Ergün bir yanda seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında çalışmalara imza atıyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında daha önce engelli vatandaşların tedavilerine katkı sunup bakımlarını üstlenen Ergün proje kapsamında kreş çocuklarını ziyaret ederek ücretsiz sağlık taraması gerçekleştirdi.


Sağlık taramasına bir çok çocuk velisinin yanında MHP Sivas İl Başkanı Serhat Albayrak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ, MHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Meral Özkan ve çok sayıda eğitmen katıldı.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Kürşad Ergün “Bu çocuklar bizim çocuklarımız ve geleceğimiz onlar. Bugünki tüm gayret ve çabamız Onlara mutlu bir gelecek hazırlama çabasıdır. İnşallah Çocuklarımızın gelecekleri aydınlık, mutlu ve huzurlu olacak. Bizler siyasetçiler olarak amacımız Önce Allah’ın rızasını kazanmak ve buna bağlı olarak insanımıza hayırlı hizmetler sunmaktır.  Burada 50 civarı çocuğumuzun sağlık taramasını gerçekleştirdik. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetin yanında çocuklarımız içinde tarama çalışmaları başlattık. İnşallah bu çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Sağlık taramasının ardından çocuklarla ilgilenen ve ailelere sağlık durumları hakkında bilgi veren Dr.Kürşad Ergün ve beraberindekiler tarama sonunda hatıra fotoğrafı çekildiler. SİVAS HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.