pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

20.08.2018 - 12:48, Güncelleme: 20.08.2018 - 12:48
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yaşar, mesajında, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yaşar, mesajında, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Bayramların birlik ve beraberliğin önemi idrak edilen özel günler olduğuna dikkati çeken Yaşar, "Kurban Bayramı öncesi Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramı huzurlu şekilde geçirebilmesi ve kurbanlarını sağlıklı şekilde alarak kesebilmesi için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız. Kurbanlık satışları ve kesimleri için en temiz ve en modern alan olan Yakacık Kurban Pazarımızda her şey hazır. Kurban satış yerimizde otopark sorunu yaşanmaması için gün boyu servislerimiz alanda hizmet verecek." açıklamasında bulundu.Yaşar, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için mezarlıkların temizlendiğini belirterek, şunları kaydetti:"Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de bayrama hazırladık. Öte yandan vatandaşın bayram alışverişini rahat yapabilmesi için zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Kısacası Yenimahalle bayrama hazır. Bir bayramı daha hemşehrilerimle kutlayacak olmanın mutluluk ve heyecanını yaşarken Kurban Bayramı'nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Yaşar, mesajında, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yaşar, mesajında, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Bayramların birlik ve beraberliğin önemi idrak edilen özel günler olduğuna dikkati çeken Yaşar, "Kurban Bayramı öncesi Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramı huzurlu şekilde geçirebilmesi ve kurbanlarını sağlıklı şekilde alarak kesebilmesi için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız. Kurbanlık satışları ve kesimleri için en temiz ve en modern alan olan Yakacık Kurban Pazarımızda her şey hazır. Kurban satış yerimizde otopark sorunu yaşanmaması için gün boyu servislerimiz alanda hizmet verecek." açıklamasında bulundu.

Yaşar, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için mezarlıkların temizlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de bayrama hazırladık. Öte yandan vatandaşın bayram alışverişini rahat yapabilmesi için zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Kısacası Yenimahalle bayrama hazır. Bir bayramı daha hemşehrilerimle kutlayacak olmanın mutluluk ve heyecanını yaşarken Kurban Bayramı'nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.