pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

20.08.2018 - 12:43, Güncelleme: 20.08.2018 - 12:43
 

Kurban Bayramı'na Doğru

YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıkları ziyaret etti.Sorgun...

YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıkları ziyaret etti.Sorgun Müftüsü Hasan Görer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her dini bayram öncesi olduğu gibi, bu bayram da Müslümanlar'ın özellikle Arife ve bayramın birinci günü kaybettikleri yakınlarına dua okumak için mezarlıklara akın ettiğini belirtti.Mezarlık ziyaretleri dolayısıyla bu bölgelerde trafik yoğunluğu yaşandığını ve bu sıkışıklıktan dolayı insanların birbirini kırdığını ifade eden Görer, "Ülke genelinde dini bayramlardan önce mezarlık ziyaretleri yapılır. Mezarlık ziyaretlerinin makul olanı Arife Günü yapılan ziyaretlerdir. Ancak, bayramın birinci gününde de mezarlıklar ziyaret edilebilir." dedi.
YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıkları ziyaret etti.Sorgun...

YOZGAT (AA) – Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren mezarlıkları ziyaret etti.

Sorgun Müftüsü Hasan Görer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her dini bayram öncesi olduğu gibi, bu bayram da Müslümanlar'ın özellikle Arife ve bayramın birinci günü kaybettikleri yakınlarına dua okumak için mezarlıklara akın ettiğini belirtti.

Mezarlık ziyaretleri dolayısıyla bu bölgelerde trafik yoğunluğu yaşandığını ve bu sıkışıklıktan dolayı insanların birbirini kırdığını ifade eden Görer, "Ülke genelinde dini bayramlardan önce mezarlık ziyaretleri yapılır. Mezarlık ziyaretlerinin makul olanı Arife Günü yapılan ziyaretlerdir. Ancak, bayramın birinci gününde de mezarlıklar ziyaret edilebilir." dedi.

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı'na Doğru

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.