pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

18.08.2018 - 18:48, Güncelleme: 18.08.2018 - 18:48
 

Kurban Bayramı'na Doğru

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla trafik denetimleri arttırıldı.Zara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla trafik denetimleri arttırıldı.Zara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından bayram öncesi Zara-Ordu, Sivas-Erzincan karayolları güzergahında trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların huzurlu bir seyahat geçirmeleri amacıyla yol kontrol ve trafik denetimleri yapılıyor.Denetimler sırasında da "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" projesi kapsamında Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince araç içerisindeki çocuklara kırmızı düdük ve broşür dağıtılıyor.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla trafik denetimleri arttırıldı.Zara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla trafik denetimleri arttırıldı.

Zara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından bayram öncesi Zara-Ordu, Sivas-Erzincan karayolları güzergahında trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların huzurlu bir seyahat geçirmeleri amacıyla yol kontrol ve trafik denetimleri yapılıyor.

Denetimler sırasında da "Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük" projesi kapsamında Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince araç içerisindeki çocuklara kırmızı düdük ve broşür dağıtılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.