pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

18.08.2018 - 10:58, Güncelleme: 18.08.2018 - 10:58
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikre Şahin ve beraberindekiler, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit mezarlarını ve gazileri ziyaret etti.Kaymakam Şahin...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikre Şahin ve beraberindekiler, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit mezarlarını ve gazileri ziyaret etti.Kaymakam Şahin ve beraberindekiler, Karaahmetli köyünde şehit Mikail Dönmez'in kabrini ziyaret ederek, karanfil bıraktı ve dua etti.Burada konuşan Şahin, "Bayram öncesi şehit mezarlarını ve gazilerimizi ziyaret ettik. İlçede 168 vatandaşımıza 60 bin liralık gıda yardımı kapsamında bayram yardımı yapıldı. Devletimizin varlığını vatandaşlarımıza hissettiriyoruz." ifadelerini kullandı.Şahin ve beraberindekiler, daha sonra gazileri ziyaret etti.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikre Şahin ve beraberindekiler, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit mezarlarını ve gazileri ziyaret etti.Kaymakam Şahin...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili Kaymakamı Zikre Şahin ve beraberindekiler, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit mezarlarını ve gazileri ziyaret etti.

Kaymakam Şahin ve beraberindekiler, Karaahmetli köyünde şehit Mikail Dönmez'in kabrini ziyaret ederek, karanfil bıraktı ve dua etti.

Burada konuşan Şahin, "Bayram öncesi şehit mezarlarını ve gazilerimizi ziyaret ettik. İlçede 168 vatandaşımıza 60 bin liralık gıda yardımı kapsamında bayram yardımı yapıldı. Devletimizin varlığını vatandaşlarımıza hissettiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Şahin ve beraberindekiler, daha sonra gazileri ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.