pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramına Doğru

17.08.2018 - 17:38, Güncelleme: 17.08.2018 - 17:38
 

Kurban Bayramına Doğru

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde merkez ve köylerinden il dışına kurbanlık hayvan sevkiyatı tamamlandı.Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde merkez ve köylerinden il dışına kurbanlık hayvan sevkiyatı tamamlandı.Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Kurban Bayramı öncesinde ilçe merkezi ve köylerden İstanbul, Ankara ve İzmir illerine 20 kamyon büyükbaş, bir kamyon da küçükbaş kurbanlık hayvan sevk edildiğini belirtti.Üreticilerin il dışına götürdükleri 412 büyükbaş kurbanlığın 5 ile 18 bin lira, 100 küçükbaş kurbanlığın da 900 ile 2 bin lira arasında satıldığını aktardı.Şimşek, üreticinin genelde yerinde satış yaptığını, bu nedenle canlı hayvan pazarında yoğunluk yaşanmadığını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde merkez ve köylerinden il dışına kurbanlık hayvan sevkiyatı tamamlandı.Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde merkez ve köylerinden il dışına kurbanlık hayvan sevkiyatı tamamlandı.

Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Kurban Bayramı öncesinde ilçe merkezi ve köylerden İstanbul, Ankara ve İzmir illerine 20 kamyon büyükbaş, bir kamyon da küçükbaş kurbanlık hayvan sevk edildiğini belirtti.

Üreticilerin il dışına götürdükleri 412 büyükbaş kurbanlığın 5 ile 18 bin lira, 100 küçükbaş kurbanlığın da 900 ile 2 bin lira arasında satıldığını aktardı.

Şimşek, üreticinin genelde yerinde satış yaptığını, bu nedenle canlı hayvan pazarında yoğunluk yaşanmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.