pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

17.08.2018 - 17:18, Güncelleme: 17.08.2018 - 17:18
 

Kurban Bayramı'na Doğru

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Özkan mesajında, milletin birlik ve beraberliği, kardeşlik...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Özkan mesajında, milletin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhunun bayramlarda daha da gelişip pekiştiğini belirtti.Manevi heyecanlarla karşılanan Kurban Bayramı'na daha mutlu girmenin sevinci içinde olduklarını ifade ede Özkan, şunları kaydetti:"Güzel şehrimizin yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir şehir haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Ben bu düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum. Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Niğdeli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum."
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Özkan mesajında, milletin birlik ve beraberliği, kardeşlik...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan mesajında, milletin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhunun bayramlarda daha da gelişip pekiştiğini belirtti.

Manevi heyecanlarla karşılanan Kurban Bayramı'na daha mutlu girmenin sevinci içinde olduklarını ifade ede Özkan, şunları kaydetti:

"Güzel şehrimizin yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir şehir haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Ben bu düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum.

Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Niğdeli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.