pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

17.08.2018 - 15:13, Güncelleme: 17.08.2018 - 15:13
 

Kurban Bayramı'na Doğru

NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Gürer, mesajında, dini bayramların dayanışmayı,...

NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Gürer, mesajında, dini bayramların dayanışmayı, güzel ahlakı, barış ve huzuru, hakça paylaşımı öğütleyen özel günler olduğunu ifade etti.Ülkede ve tüm dünyada yaşanan terör olaylarının, haksızlık ve adaletsizliklerin son bulmasını dileyen Gürer, şunları kaydetti:"Dini bayramlar, toplumlarda sevgi, barış, kardeşlik duygularını pekiştirerek paylaşım, dayanışma, yardımlaşma gibi manevi zenginlikleri artırır, kırgınlıkları ortadan kaldırır. Kurban Bayramı'nın da bu amaca uygun bir şekilde, tüm dünyada barış, kardeşlik, adalet ve hakça bir paylaşıma vesile olmasını diliyorum."
NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Milletvekili Gürer, mesajında, dini bayramların dayanışmayı,...

NİĞDE (AA) - CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Gürer, mesajında, dini bayramların dayanışmayı, güzel ahlakı, barış ve huzuru, hakça paylaşımı öğütleyen özel günler olduğunu ifade etti.

Ülkede ve tüm dünyada yaşanan terör olaylarının, haksızlık ve adaletsizliklerin son bulmasını dileyen Gürer, şunları kaydetti:

"Dini bayramlar, toplumlarda sevgi, barış, kardeşlik duygularını pekiştirerek paylaşım, dayanışma, yardımlaşma gibi manevi zenginlikleri artırır, kırgınlıkları ortadan kaldırır. Kurban Bayramı'nın da bu amaca uygun bir şekilde, tüm dünyada barış, kardeşlik, adalet ve hakça bir paylaşıma vesile olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.