pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

31.08.2017 - 11:38, Güncelleme: 31.08.2017 - 11:38
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Vali Topaca, yayımladığı mesajında, tüm İslam dünyasının Kurban Bayramını...

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Vali Topaca, yayımladığı mesajında, tüm İslam dünyasının Kurban Bayramını kutladı. Kurban Bayramının, Müslümanlar için bir ibadet olduğu kadar bütün insanlığı huzur ve esenlik iklimine çağıran evrensel bir mesaj olduğunu, bu mesajın özünün, sevgi ve paylaşmak olduğunu anımsatan Topaca, şunları kaydetti: "Kurban bayramı, barışın, birliğin, çaresizliği gidermenin, yoksula, kimsesize umut olmanın ve ötekinin acısını anlamanın bayramıdır. Bu sebeple bayram sevincini evlerinden, yurtlarından, ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan kardeşlerimizden de esirgemeyelim. Bayramlar, hayatın bitmek tükenmek bilmeyen sıkıntıları içinde yorgun hale gelen insanları dinçleştirir, yeniler ve çalışma azimlerini artırır. Bu özel günlerde fertler birbirleriyle bütünleşir, toplum şuuru derinleşir. Bayramlar, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir yere sahiptir."Valiliğin, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli hazırlıkları yaptığını belirten Vali Topaca, vatandaşlardan kurumların aldığı kararlara ve görevlilerin ikazlarına uymalarını istedi.
ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Vali Topaca, yayımladığı mesajında, tüm İslam dünyasının Kurban Bayramını...

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Vali Topaca, yayımladığı mesajında, tüm İslam dünyasının Kurban Bayramını kutladı.

Kurban Bayramının, Müslümanlar için bir ibadet olduğu kadar bütün insanlığı huzur ve esenlik iklimine çağıran evrensel bir mesaj olduğunu, bu mesajın özünün, sevgi ve paylaşmak olduğunu anımsatan Topaca, şunları kaydetti:

"Kurban bayramı, barışın, birliğin, çaresizliği gidermenin, yoksula, kimsesize umut olmanın ve ötekinin acısını anlamanın bayramıdır. Bu sebeple bayram sevincini evlerinden, yurtlarından, ayrılmak zorunda bırakılarak ülkemize sığınan kardeşlerimizden de esirgemeyelim.

Bayramlar, hayatın bitmek tükenmek bilmeyen sıkıntıları içinde yorgun hale gelen insanları dinçleştirir, yeniler ve çalışma azimlerini artırır. Bu özel günlerde fertler birbirleriyle bütünleşir, toplum şuuru derinleşir. Bayramlar, özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir yere sahiptir."

Valiliğin, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli hazırlıkları yaptığını belirten Vali Topaca, vatandaşlardan kurumların aldığı kararlara ve görevlilerin ikazlarına uymalarını istedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.