pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

31.08.2017 - 11:28, Güncelleme: 31.08.2017 - 11:28
 

Kurban Bayramı'na Doğru

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlediği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma idrakinin kuvvetlendiği günler olduğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti: "Tüm dünyanın barış ve huzur iklimine kavuşması ümidiyle Kurban Bayramı'nda insanlığı unutmayalım. Onu gönlümüzde yaşatalım, dünyaya sahip çıkalım. Ayrıca ülkemizin birlik ve beraberliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğu şu zamanda her türlü inanç ve düşüncelerimizi çatışma değil, uzlaşma vesilesi sayarak birbirimize daha çok kenetlenmeli ve geleceğimize sahip çıkmalıyız. Bayramların komşularımızla, yakınlarımızla ve sevdiklerimizle yardımlaşma ve dayanışma mevsimi olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu inanç ve düşüncelerle ülkemizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı canı gönülden kutluyor, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygıyı perçinlediği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, toplumda millet olma idrakinin kuvvetlendiği günler olduğunu belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Tüm dünyanın barış ve huzur iklimine kavuşması ümidiyle Kurban Bayramı'nda insanlığı unutmayalım. Onu gönlümüzde yaşatalım, dünyaya sahip çıkalım. Ayrıca ülkemizin birlik ve beraberliğe ziyadesiyle ihtiyaç duyduğu şu zamanda her türlü inanç ve düşüncelerimizi çatışma değil, uzlaşma vesilesi sayarak birbirimize daha çok kenetlenmeli ve geleceğimize sahip çıkmalıyız. Bayramların komşularımızla, yakınlarımızla ve sevdiklerimizle yardımlaşma ve dayanışma mevsimi olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu inanç ve düşüncelerle ülkemizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı canı gönülden kutluyor, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.