pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

30.08.2017 - 14:13, Güncelleme: 30.08.2017 - 14:13
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özaltun, mesajında, bayramların yaşamı zenginleştiren,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özaltun, mesajında, bayramların yaşamı zenginleştiren, toplumsal birlikteliğin güçlendiği çok özel ve müstesna günler olduğunu kaydetti.Bayramların öneminin iyi idrak edilmesi gerektiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti: "Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, inanç, örf, adet, gelenek ve göreneklerin sergilendiği, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, birlik ve beraberliğimizin sıkı, diri ve dirlik içinde yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile olduğu gibi, acımızı, hüznümüzü, yalnızlığımızı da paylaştığımız müstesna zaman dilimleridir. Bayramlarımız; yaşamımızı zenginleştiren, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği özel günlerdir. Kurban Bayramı, dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Samsunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, esenlikler diliyorum."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özaltun, mesajında, bayramların yaşamı zenginleştiren,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özaltun, mesajında, bayramların yaşamı zenginleştiren, toplumsal birlikteliğin güçlendiği çok özel ve müstesna günler olduğunu kaydetti.

Bayramların öneminin iyi idrak edilmesi gerektiğini ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Bayramlar, milli, manevi ve dini duyguların, inanç, örf, adet, gelenek ve göreneklerin sergilendiği, kardeşliğimizin, dostluğumuzun, birlik ve beraberliğimizin sıkı, diri ve dirlik içinde yüzyıllar ötesine taşınmasına vesile olduğu gibi, acımızı, hüznümüzü, yalnızlığımızı da paylaştığımız müstesna zaman dilimleridir. Bayramlarımız; yaşamımızı zenginleştiren, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği özel günlerdir. Kurban Bayramı, dostluk ve kardeşliğin, komşuluk ve muhabbetin bayramıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Samsunlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, esenlikler diliyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.