pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

28.08.2017 - 11:53, Güncelleme: 28.08.2017 - 11:53
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Haktankaçmaz, mesajında, tüm İslam alemi ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Haktankaçmaz, mesajında, tüm İslam alemi ve Kırıkkale halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın huzurlu geçmesi için her alanda gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.Dini bayramların, halkın heyecanla beklediği, büyük bir coşkuyla kutladığı, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevgi ve saygının, hoşgörü ve dostluğun öne çıktığı müstesna günler olduğuna işaret eden Haktankaçmaz, şunları kaydetti:"Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde, aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Birbirimize her zamankinden daha fazla candan ve gönülden sarılmalı, birliğimize ve kardeşliğimize halel getirmek isteyenlere fırsat verilmemelidir. Bu duygularla tüm Kırıkkalelilerin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı gönülden tebrik eder, bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunarım."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Haktankaçmaz, mesajında, tüm İslam alemi ve...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haktankaçmaz, mesajında, tüm İslam alemi ve Kırıkkale halkının Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın huzurlu geçmesi için her alanda gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Dini bayramların, halkın heyecanla beklediği, büyük bir coşkuyla kutladığı, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevgi ve saygının, hoşgörü ve dostluğun öne çıktığı müstesna günler olduğuna işaret eden Haktankaçmaz, şunları kaydetti:

"Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde, aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle hemhal olmak ve kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır. Birbirimize her zamankinden daha fazla candan ve gönülden sarılmalı, birliğimize ve kardeşliğimize halel getirmek isteyenlere fırsat verilmemelidir. Bu duygularla tüm Kırıkkalelilerin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı gönülden tebrik eder, bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.