pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

25.08.2017 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2017 - 15:53
 

Kurban Bayramı'na Doğru

Sivas Valisi Davut Gül, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül, mesajında, insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Bayramların, toplumsal barışı güçlendiren, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü daha da pekiştiren, kucaklaşmaların artmasına vesile olan özel günler olduğunu aktaran Gül, "Bayramlar sosyal dayanışmayı ve halkımızın yardımlaşma duygularını da perçinlemektedir. Bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan bayramlar, günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşamamız için de önemli bir fırsattır. Bu noktada hayırda önde giden Sivaslı hemşehrilerimizin, bu Kurban Bayramı'nı da en iyi şekilde değerlendireceğinden, ihtiyaç sahipleriyle buluşup onların sorunlarını paylaşacağından hiç şüphem yoktur. Kentteki gazi ve şehit yakınlarının da yalnız bırakılmayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.Gül, tatile gidecek vatandaşlara da uyarılarda bulunarak, şunları kaydetti:"Hepimizin bildiği üzere bayramlarda artan tatil süresinin de etkisiyle şehir içi ve şehirlerarası yollarda büyük bir trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Küçük bir dikkatsizliğin aile ve toplum hayatımızda yaşattığı yıkımı geçmiş yıllarda maalesef hepimiz gördük. Bayram sevincini acıya dönüştürmemek adına herkesi bir kez daha trafik kurallarına uymaya, daha dikkatli davranmaya ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çağırıyorum.Toplumun her kesiminin birbiriyle kucaklaşacağı, bayram sevincini paylaşacağı bu Kurban Bayramı'nın, vatandaşlarımızın sağduyulu yaklaşımları ve kamu görevlilerimizin titiz çalışmalarıyla ilimizde huzur içerisinde geçeceğine dair inancımı hatırlatıyor, bütün vatandaşlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm Sivaslı hemşehrilerimi 31 Ağustos Arefe günü saat 17.00'de İnönü Konağı'nda yapılacak bayramlaşma programına davet ediyorum."
Sivas Valisi Davut Gül, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, insanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, toplumsal barışı güçlendiren, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü daha da pekiştiren, kucaklaşmaların artmasına vesile olan özel günler olduğunu aktaran Gül, "Bayramlar sosyal dayanışmayı ve halkımızın yardımlaşma duygularını da perçinlemektedir. Bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan bayramlar, günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşamamız için de önemli bir fırsattır. Bu noktada hayırda önde giden Sivaslı hemşehrilerimizin, bu Kurban Bayramı'nı da en iyi şekilde değerlendireceğinden, ihtiyaç sahipleriyle buluşup onların sorunlarını paylaşacağından hiç şüphem yoktur. Kentteki gazi ve şehit yakınlarının da yalnız bırakılmayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Gül, tatile gidecek vatandaşlara da uyarılarda bulunarak, şunları kaydetti:

"Hepimizin bildiği üzere bayramlarda artan tatil süresinin de etkisiyle şehir içi ve şehirlerarası yollarda büyük bir trafik yoğunluğu yaşanmaktadır. Küçük bir dikkatsizliğin aile ve toplum hayatımızda yaşattığı yıkımı geçmiş yıllarda maalesef hepimiz gördük. Bayram sevincini acıya dönüştürmemek adına herkesi bir kez daha trafik kurallarına uymaya, daha dikkatli davranmaya ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye çağırıyorum.

Toplumun her kesiminin birbiriyle kucaklaşacağı, bayram sevincini paylaşacağı bu Kurban Bayramı'nın, vatandaşlarımızın sağduyulu yaklaşımları ve kamu görevlilerimizin titiz çalışmalarıyla ilimizde huzur içerisinde geçeceğine dair inancımı hatırlatıyor, bütün vatandaşlarımızın, kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, tüm Sivaslı hemşehrilerimi 31 Ağustos Arefe günü saat 17.00'de İnönü Konağı'nda yapılacak bayramlaşma programına davet ediyorum."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.