pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

11.09.2016 - 16:28, Güncelleme: 11.09.2016 - 16:28
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şeker, mesajında, hep birlikte içerisinde...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şeker, mesajında, hep birlikte içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmış olmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşadığını belirtti. Bayramların, dilleri, renkleri, ırkları ve kültürleri farklı ama gönülleri, niyet ve gayeleri bir olan milyonlarca müminin İslam kardeşliğinin manevi atmosferinde bir araya geldiği müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:"Bir yandan millet olarak bayram sevinci yaşarken maalesef diğer yandan da terör sebebiyle yaşadığımız acılar hepimizi derinden üzmektedir. Ülkemizin sınırları içinde ve dışında milletimizin ve ülkemizin huzuruna kast eden terör ve teröristlerle mücadelemiz güvenlik güçlerimiz tarafından kararlılıkla sürdürülmektedir. Bilinmelidir ki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik ülkemizi ve milletimizi hedef alan bu girişimler hiçbir zaman asla amacına ulaşamayacaktır. Bu vesileyle sınırlarımızın içinde ve dışında canı pahasına vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize operasyonlarda başarılar diliyor, Kurban bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi de minnetle rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şeker, mesajında, hep birlikte içerisinde...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, hep birlikte içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmış olmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşadığını belirtti.

Bayramların, dilleri, renkleri, ırkları ve kültürleri farklı ama gönülleri, niyet ve gayeleri bir olan milyonlarca müminin İslam kardeşliğinin manevi atmosferinde bir araya geldiği müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Şeker, şunları kaydetti:

"Bir yandan millet olarak bayram sevinci yaşarken maalesef diğer yandan da terör sebebiyle yaşadığımız acılar hepimizi derinden üzmektedir. Ülkemizin sınırları içinde ve dışında milletimizin ve ülkemizin huzuruna kast eden terör ve teröristlerle mücadelemiz güvenlik güçlerimiz tarafından kararlılıkla sürdürülmektedir. Bilinmelidir ki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik ülkemizi ve milletimizi hedef alan bu girişimler hiçbir zaman asla amacına ulaşamayacaktır. Bu vesileyle sınırlarımızın içinde ve dışında canı pahasına vatanımızı koruyan güvenlik güçlerimize operasyonlarda başarılar diliyor, Kurban bayramlarını en içten duygularımla kutluyor, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi de minnetle rahmetle anıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.