pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

11.09.2016 - 13:03, Güncelleme: 11.09.2016 - 13:03
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - İçişleri Bakanlığınca Ilgın Belediye Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karahan, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı. ...

KONYA (AA) - İçişleri Bakanlığınca Ilgın Belediye Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karahan, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı. Karahan, mesajında bu bayramın hayırlara vesile olmasını diledi.Bayramın kırgınlıkların, küslüklerin giderilmesine ve birlik beraberliğe vesile olmasını temenni eden Karahan, şunları kaydetti:"Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizin etrafı adeta bir ateş çemberi. Ülkemizi içeriden ve dışarıdan bu ateşe bulaştırmak isteyen içerideki hainlere Devletimiz, Hükümetimiz gerekli cevabı vermiştir ve vermeye de devam ediyor. 15 Temmuz'da yaşamış olduğumuz kalkışma teşebbüsü ile daha da hassas hale gelen bu süreçte, şahsım ve ilçem adına başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın ve parti teşkilatımızın yanında olmaya gayretle devam edeceğiz. Bu bayramın gönüllere yakınlaşma bayramı olması dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar saygılar sunarım.”
KONYA (AA) - İçişleri Bakanlığınca Ilgın Belediye Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karahan, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı. ...

KONYA (AA) - İçişleri Bakanlığınca Ilgın Belediye Başkanlığı görevine atanan Mehmet Karahan, yayımladığı mesajla Kurban Bayramı'nı kutladı.

Karahan, mesajında bu bayramın hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayramın kırgınlıkların, küslüklerin giderilmesine ve birlik beraberliğe vesile olmasını temenni eden Karahan, şunları kaydetti:

"Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizin etrafı adeta bir ateş çemberi. Ülkemizi içeriden ve dışarıdan bu ateşe bulaştırmak isteyen içerideki hainlere Devletimiz, Hükümetimiz gerekli cevabı vermiştir ve vermeye de devam ediyor. 15 Temmuz'da yaşamış olduğumuz kalkışma teşebbüsü ile daha da hassas hale gelen bu süreçte, şahsım ve ilçem adına başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımızın ve parti teşkilatımızın yanında olmaya gayretle devam edeceğiz. Bu bayramın gönüllere yakınlaşma bayramı olması dileğiyle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar saygılar sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.