pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

11.09.2016 - 12:18, Güncelleme: 11.09.2016 - 12:18
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ÇANKIRI (AA) - Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Sopacı, mesajında, bayramların toplumda dayanışmayı...

ÇANKIRI (AA) - Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Sopacı, mesajında, bayramların toplumda dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, şunlara yer verdi:"Bayramlar toplumsal dayanışmanın yaşandığı, birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahip özel günlerdir. Özellikle son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu atmosfer ulusal dayanışma bilincimizi çok daha önemli hale getirmektedir. Ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zor dönemde, şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Sopacı, mesajında, bayramların toplumda dayanışmayı...

ÇANKIRI (AA) - Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sopacı, mesajında, bayramların toplumda dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, şunlara yer verdi:

"Bayramlar toplumsal dayanışmanın yaşandığı, birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahip özel günlerdir. Özellikle son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu atmosfer ulusal dayanışma bilincimizi çok daha önemli hale getirmektedir. Ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zor dönemde, şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.