pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 16:53, Güncelleme: 10.09.2016 - 16:53
 

Kurban Bayramı'na Doğru

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Peynircioğlu, mesajında, birlik beraberlik duyguları içerisinde...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Peynircioğlu, mesajında, birlik beraberlik duyguları içerisinde paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.Millet olarak zor günlerden geçildiğini ve acıları paylaşarak bugünlerde daha fazla kenetlenmek gerektiğini vurgulayan Peynircioğlu, "Birlik olduğumuz bu günlere denk gelen Kurban Bayramı'nda da yoksul, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yardımlarda bulunarak desteklemek için hep birlikte çabalamalıyız. Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm Niğde'li hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Peynircioğlu, mesajında, birlik beraberlik duyguları içerisinde...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Peynircioğlu, mesajında, birlik beraberlik duyguları içerisinde paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Millet olarak zor günlerden geçildiğini ve acıları paylaşarak bugünlerde daha fazla kenetlenmek gerektiğini vurgulayan Peynircioğlu, "Birlik olduğumuz bu günlere denk gelen Kurban Bayramı'nda da yoksul, kimsesiz ve ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi yardımlarda bulunarak desteklemek için hep birlikte çabalamalıyız. Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm Niğde'li hemşehrilerimin bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.