pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 16:18, Güncelleme: 10.09.2016 - 16:18
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Arat, mesajında, birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Arat, mesajında, birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyelerde yaşandığı Kurban Bayramı'na erişmenin huzuru içerisinde olduklarını belirtti.Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Arat, şunları kaydetti:"Bayramın bize kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bütün dünyada halen yer yer yaşanılan savaş, çatışma ve yıkımlara karşı her zamankinden daha çok duyarlı olacak, barış ve adaletin dünyada egemen olması için daha dik duracağız. Bu bayramda nasıl ki yakınlarımızı unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigarlarını da unutmayacağız."
KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Arat, mesajında, birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Arat, mesajında, birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyelerde yaşandığı Kurban Bayramı'na erişmenin huzuru içerisinde olduklarını belirtti.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Arat, şunları kaydetti:

"Bayramın bize kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Bütün dünyada halen yer yer yaşanılan savaş, çatışma ve yıkımlara karşı her zamankinden daha çok duyarlı olacak, barış ve adaletin dünyada egemen olması için daha dik duracağız. Bu bayramda nasıl ki yakınlarımızı unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yadigarlarını da unutmayacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.