pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 15:28, Güncelleme: 10.09.2016 - 15:28
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Dinç, mesajında bayramların birlik ve beraberliğin...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Dinç, mesajında bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiricisi olduğunu belirtti.Ortadoğu'da yaşanan acının bir an önce sona ermesi temennisinde bulunan Dinç, mesajında şu ifadelere yer verdi:"15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ülkemiz üzerinde oynanan hain oyunları hep birlikte gördük. Büyük Türk milleti, kendi içindeki tüm farklılıklarına rağmen konu vatan, millet, bayrak olunca hainleri hiçbir zaman affetmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Meydanlar, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu taşıyan ecdat torunları ile doldu. Onurlu bir milletin evlatları olarak birlik ve beraberliğimiz, bizi güçlü ve yenilmez kılan en önemli güçtür. Yardımlaşma, paylaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen öz değerlerimizi ve geleneğimizi en güzel şekilde yaşayacağımız huzurlu ve barış dolu bir bayram diliyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Dinç, mesajında bayramların birlik ve beraberliğin...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dinç, mesajında bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiricisi olduğunu belirtti.

Ortadoğu'da yaşanan acının bir an önce sona ermesi temennisinde bulunan Dinç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ülkemiz üzerinde oynanan hain oyunları hep birlikte gördük. Büyük Türk milleti, kendi içindeki tüm farklılıklarına rağmen konu vatan, millet, bayrak olunca hainleri hiçbir zaman affetmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Meydanlar, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu taşıyan ecdat torunları ile doldu. Onurlu bir milletin evlatları olarak birlik ve beraberliğimiz, bizi güçlü ve yenilmez kılan en önemli güçtür. Yardımlaşma, paylaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen öz değerlerimizi ve geleneğimizi en güzel şekilde yaşayacağımız huzurlu ve barış dolu bir bayram diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.