pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 12:43, Güncelleme: 10.09.2016 - 12:43
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (S.Ü) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Rektör Şahin, mesajında, ülkenin zor bir süreçten...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (S.Ü) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Rektör Şahin, mesajında, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, fakat her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başarmış bir millet olarak Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşadıklarını bildirdi.Bayramın, birlik ve beraberlik arzusunu kuvvetlendiren müstesna bir gün olduğunu vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:"Ülkemizin tarihten aldığı güçle bir kez daha kenetlendiği bu zor günlerde önemli olan, aynı vatan üzerinde yaşayan insanların her türlü üzüntü ve sevinci birlikte yaşayabilmesidir. Farklı düşüncelere sahip olunsa bile aynı kültürle yoğrulmuş, aynı değerlere sahip insanlar ve toplumlar, mutlu ve huzurlu günlere erişebilirler. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın her türlü afet, kaza ve kederden uzak yaşanmasını dilerim."
KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (S.Ü) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Rektör Şahin, mesajında, ülkenin zor bir süreçten...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (S.Ü) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Rektör Şahin, mesajında, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini, fakat her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başarmış bir millet olarak Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşadıklarını bildirdi.

Bayramın, birlik ve beraberlik arzusunu kuvvetlendiren müstesna bir gün olduğunu vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Ülkemizin tarihten aldığı güçle bir kez daha kenetlendiği bu zor günlerde önemli olan, aynı vatan üzerinde yaşayan insanların her türlü üzüntü ve sevinci birlikte yaşayabilmesidir. Farklı düşüncelere sahip olunsa bile aynı kültürle yoğrulmuş, aynı değerlere sahip insanlar ve toplumlar, mutlu ve huzurlu günlere erişebilirler. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın her türlü afet, kaza ve kederden uzak yaşanmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.