pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 11:58, Güncelleme: 10.09.2016 - 11:58
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Toru, mesajında, Kurban Bayramı'nın Türk...

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Toru, mesajında, Kurban Bayramı'nın Türk milleti ve İslam coğrafyası başta olmak üzere, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.Bayramların yardımlaşma, dayanışma, iyilik ve güzelliklerin en yoğun yaşandığı günler olduğunu vurgulayan Toru, şunları kaydetti:"Dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. 15 Temmuz'da oluşan milli birlik ve beraberlik ruhu, bayramın güzellikleriyle de perçinlendiği zaman Allah'ın izniyle aşamayacağımız güçlük kalmayacaktır. Bu vesileyle tüm halkımızın bayramını yürekten tebrik ediyor, Allah’tan milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum."
KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Toru, mesajında, Kurban Bayramı'nın Türk...

KONYA (AA) - Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Toru, mesajında, Kurban Bayramı'nın Türk milleti ve İslam coğrafyası başta olmak üzere, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Bayramların yardımlaşma, dayanışma, iyilik ve güzelliklerin en yoğun yaşandığı günler olduğunu vurgulayan Toru, şunları kaydetti:

"Dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. 15 Temmuz'da oluşan milli birlik ve beraberlik ruhu, bayramın güzellikleriyle de perçinlendiği zaman Allah'ın izniyle aşamayacağımız güçlük kalmayacaktır. Bu vesileyle tüm halkımızın bayramını yürekten tebrik ediyor, Allah’tan milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.