pendik escort bayan
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

10.09.2016 - 11:13, Güncelleme: 10.09.2016 - 11:13
 

Kurban Bayramı'na Doğru

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Kaymakam Altun mesajında, "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Kaymakam Altun mesajında, "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sürekliliği kapsamında önem taşıyan bayramlar, toplumumuzun en temele manevi zenginliklerin kaynaklarındandır. Bu bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Türk ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.Kaymakam Altun mesajında, "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Kaymakam Altun mesajında, "Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sürekliliği kapsamında önem taşıyan bayramlar, toplumumuzun en temele manevi zenginliklerin kaynaklarındandır. Bu bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Türk ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.