pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Alanına Özel Servis

29.08.2017 - 17:43, Güncelleme: 29.08.2017 - 17:43
 

Kurban Alanına Özel Servis

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, arefe günü Serkent'teki kurban pazarına ücretsiz servis kaldırılacağını söyledi. Büyükkılıç...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, arefe günü Serkent'teki kurban pazarına ücretsiz servis kaldırılacağını söyledi. Büyükkılıç yaptığı yazılı açıklamada, kurban satış alanı olan Serkent'e gitmek ve kurban almak isteyen vatandaşlar için özel servis kaldırılacağını belirterek şunları kaydetti: "Kurban satış yerinde yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı hem vatandaş hem de kurban satıcısı olan esnaflar memnun. Gerek temizlik, gerek ise ulaşım ağının açık olması son derece önemlidir. İçme suyu sıkıntısı yok. Kurban satış alanında veteriner hekimler vardiye usulü çalışmaktadır. Zabıta ekipleri görev başındadır. Satış ve kesim yerleri hazırdır. Ayrıca Melikgazi Belediyesi olarak salı, çarşamba ve perşembe olmak üzere 3 gün süresince yani arife gününe kadar her saat başı Kayseri Meydanı Bürüngüz Camisi önündeki kurban pazarına gitmek isteyenler için servis kaldırılacaktır."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, arefe günü Serkent'teki kurban pazarına ücretsiz servis kaldırılacağını söyledi. Büyükkılıç...

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, arefe günü Serkent'teki kurban pazarına ücretsiz servis kaldırılacağını söyledi.

Büyükkılıç yaptığı yazılı açıklamada, kurban satış alanı olan Serkent'e gitmek ve kurban almak isteyen vatandaşlar için özel servis kaldırılacağını belirterek şunları kaydetti:

"Kurban satış yerinde yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı hem vatandaş hem de kurban satıcısı olan esnaflar memnun. Gerek temizlik, gerek ise ulaşım ağının açık olması son derece önemlidir. İçme suyu sıkıntısı yok. Kurban satış alanında veteriner hekimler vardiye usulü çalışmaktadır.

Zabıta ekipleri görev başındadır. Satış ve kesim yerleri hazırdır. Ayrıca Melikgazi Belediyesi olarak salı, çarşamba ve perşembe olmak üzere 3 gün süresince yani arife gününe kadar her saat başı Kayseri Meydanı Bürüngüz Camisi önündeki kurban pazarına gitmek isteyenler için servis kaldırılacaktır."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.