pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kur’anı İlk Öğrenene Bisiklet Hediye Edecek

03.07.2019 - 17:08, Güncelleme: 03.07.2019 - 17:08
 

Kur’anı İlk Öğrenene Bisiklet Hediye Edecek

YOZGAT (AA) - Sorgunlu iş insanı Fatih Gözübüyük, Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Kur'an kursuna katılan öğrencilerden Kur'an okumayı ilk öğrenen...

YOZGAT (AA) - Sorgunlu iş insanı Fatih Gözübüyük, Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Kur'an kursuna katılan öğrencilerden Kur'an okumayı ilk öğrenen 2 öğrenciye bisiklet hediye edecek.Gözübüyük, AA muhabirine, çocukların Kur'anı küçük yaşta daha kolay öğrendiğini, bu yüzden küçük yaşta öğrenmenin teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.Çocukların eğitilmesinde büyüklere önemli görevler düştüğünü ifade eden Gözübüyük, "Çocuklarımızı Kur'an kurslarına ve camilere gönderme gayretinde olmalıyız, hocalarımız da çocuklarımıza güzel bir şekilde Kur'an eğitimi vermeli ve çocuklarımıza camiyi sevdirmeli. Ben de çocukları teşvik etmek amacıyla küçük de olsa bir hediye vermek istedim." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgunlu iş insanı Fatih Gözübüyük, Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Kur'an kursuna katılan öğrencilerden Kur'an okumayı ilk öğrenen...

YOZGAT (AA) - Sorgunlu iş insanı Fatih Gözübüyük, Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan Kur'an kursuna katılan öğrencilerden Kur'an okumayı ilk öğrenen 2 öğrenciye bisiklet hediye edecek.

Gözübüyük, AA muhabirine, çocukların Kur'anı küçük yaşta daha kolay öğrendiğini, bu yüzden küçük yaşta öğrenmenin teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Çocukların eğitilmesinde büyüklere önemli görevler düştüğünü ifade eden Gözübüyük, "Çocuklarımızı Kur'an kurslarına ve camilere gönderme gayretinde olmalıyız, hocalarımız da çocuklarımıza güzel bir şekilde Kur'an eğitimi vermeli ve çocuklarımıza camiyi sevdirmeli. Ben de çocukları teşvik etmek amacıyla küçük de olsa bir hediye vermek istedim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.