pendik escort bayan
ak

Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

25.04.2018 - 21:38, Güncelleme: 25.04.2018 - 21:38
 

Kur'an Kursu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

ANKARA (AA) - Akyurt İlçe Müftülüğünün açtığı Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi. Akyurt Belediyesinin...

ANKARA (AA) - Akyurt İlçe Müftülüğünün açtığı Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi. Akyurt Belediyesinin desteğiyle İlçe Müftülüğü'nce açılan kurslarda eğitim gören 4-6 yaşlarındaki öğrenciler, Akyurt Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte hazırladıkları gösteriyi sundu. Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, programda yaptığı konuşmada, çocukların kursun ardından dini bilgilerini, örf, adet, gelenek ve göreneklerini öğrenmiş bir şekilde ilköğretim okullarına başlayacaklarını söyledi.Emeği geçenlere teşekkür eden Ayantaş, kurs sayısını önümüzdeki yıllarda daha da arttırmayı hedeflediklerini kaydederek, "Belediye olarak biz her türlü desteği vermeye hazırız. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklarımız olacak. Aynı zamanda veliler olarak sizlere de teşekkür ediyorum. Aileler de çocuklar ile kurslara katılarak Kur’an öğreniyor." diye konuştu. Öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son bulan etkinliğe, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener, Kalecik İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ANKARA (AA) - Akyurt İlçe Müftülüğünün açtığı Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi. Akyurt Belediyesinin...

ANKARA (AA) - Akyurt İlçe Müftülüğünün açtığı Kur'an kursunda eğitim gören öğrenciler için yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Akyurt Belediyesinin desteğiyle İlçe Müftülüğü'nce açılan kurslarda eğitim gören 4-6 yaşlarındaki öğrenciler, Akyurt Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte hazırladıkları gösteriyi sundu.

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, programda yaptığı konuşmada, çocukların kursun ardından dini bilgilerini, örf, adet, gelenek ve göreneklerini öğrenmiş bir şekilde ilköğretim okullarına başlayacaklarını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Ayantaş, kurs sayısını önümüzdeki yıllarda daha da arttırmayı hedeflediklerini kaydederek, "Belediye olarak biz her türlü desteği vermeye hazırız. Çünkü geleceğimizin teminatı çocuklarımız olacak. Aynı zamanda veliler olarak sizlere de teşekkür ediyorum. Aileler de çocuklar ile kurslara katılarak Kur’an öğreniyor." diye konuştu.

Öğrencilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son bulan etkinliğe, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Şener, Kalecik İlçe Müftüsü Faruk Latifoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.