pendik escort bayan
ak

Kuran Kursu Öğrencilerine Trafik Semineri Verildi

05.07.2018 - 12:28, Güncelleme: 05.07.2018 - 12:28
 

Kuran Kursu Öğrencilerine Trafik Semineri Verildi

KONYA (AA) - Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Müftülük tarafından açılan yaz Kur'an kursunda okuyan öğrencilere trafik seminerleri veriliyor. İlçe...

KONYA (AA) - Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Müftülük tarafından açılan yaz Kur'an kursunda okuyan öğrencilere trafik seminerleri veriliyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği polis ekipleri, Alaylar Camisi'nde öğrenim gören yaz Kur'an kursu öğrencilerine, emniyet kemeri, cep telefonu, bisiklet kullanımı ve yaya geçişi konularında seminer verdi.İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, eğitim ve denetimle trafik sorununun aşılacağını düşündüğünü, trafik konusunda da bilinçli nesiller yetişeceğini belirtti.Özdemir ayrıca, "Ayrıca öğrencilere günümüzde kullanılması yaygınlaşan bilgisayar üzerinden internet ortamında işlenen siber suçlar, sanal ortamın sakıncaları ve bu çevrede yaşanılan asayiş, hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemler anlatıldı. Seminerler diğer cami ve kuran kurslarında devam edecek." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Müftülük tarafından açılan yaz Kur'an kursunda okuyan öğrencilere trafik seminerleri veriliyor. İlçe...

KONYA (AA) - Seydişehir Emniyet Müdürlüğü, Müftülük tarafından açılan yaz Kur'an kursunda okuyan öğrencilere trafik seminerleri veriliyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği polis ekipleri, Alaylar Camisi'nde öğrenim gören yaz Kur'an kursu öğrencilerine, emniyet kemeri, cep telefonu, bisiklet kullanımı ve yaya geçişi konularında seminer verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, eğitim ve denetimle trafik sorununun aşılacağını düşündüğünü, trafik konusunda da bilinçli nesiller yetişeceğini belirtti.

Özdemir ayrıca, "Ayrıca öğrencilere günümüzde kullanılması yaygınlaşan bilgisayar üzerinden internet ortamında işlenen siber suçlar, sanal ortamın sakıncaları ve bu çevrede yaşanılan asayiş, hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemler anlatıldı. Seminerler diğer cami ve kuran kurslarında devam edecek." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.