pendik escort bayan
ak

Kur’an-ı Kerim Okumayı Öğrenen Öğrencilere Hediye

10.07.2019 - 14:33, Güncelleme: 10.07.2019 - 14:33
 

Kur’an-ı Kerim Okumayı Öğrenen Öğrencilere Hediye

YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kursunda Kur'an-ı Kerim okumayı ilk öğrenen iki öğrenciye iş insanı Fatih Gözübüyük...

YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kursunda Kur'an-ı Kerim okumayı ilk öğrenen iki öğrenciye iş insanı Fatih Gözübüyük tarafından bisiklet hediye edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitimde teşviklerin öğrencilerde olumlu etki yaptığını söyledi. Ekinci, "İş insanımız Fatih Bey, 26 Haziran'da başlayan kursumuzda Kur'an-ı Kerim'i okumayı ilk öğrenen 2 öğrenciye bisiklet hediye edeceği sözünü vermişti. Aradan geçen 15 gün gibi kısa bir sürede öğrencilerimizden Ravza Özdemir ve Serpil Bölükbaşı, Kuran'ı öğrenip okumaya başladılar ve hediye bisikletlerini aldılar. Bunun üzerine Fatih Bey Sorgun İmam Hatip Ortaokulunda açtığımız kursta da aynı başarıyı gösterecek iki öğrenciye daha bisiklet, ayrıca 10 öğrenciyi de giydirme sözü verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kursunda Kur'an-ı Kerim okumayı ilk öğrenen iki öğrenciye iş insanı Fatih Gözübüyük...

YOZGAT (AA) - Sorgun Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan yaz Kur'an kursunda Kur'an-ı Kerim okumayı ilk öğrenen iki öğrenciye iş insanı Fatih Gözübüyük tarafından bisiklet hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitimde teşviklerin öğrencilerde olumlu etki yaptığını söyledi.

Ekinci, "İş insanımız Fatih Bey, 26 Haziran'da başlayan kursumuzda Kur'an-ı Kerim'i okumayı ilk öğrenen 2 öğrenciye bisiklet hediye edeceği sözünü vermişti. Aradan geçen 15 gün gibi kısa bir sürede öğrencilerimizden Ravza Özdemir ve Serpil Bölükbaşı, Kuran'ı öğrenip okumaya başladılar ve hediye bisikletlerini aldılar. Bunun üzerine Fatih Bey Sorgun İmam Hatip Ortaokulunda açtığımız kursta da aynı başarıyı gösterecek iki öğrenciye daha bisiklet, ayrıca 10 öğrenciyi de giydirme sözü verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.