pendik escort bayan
ak

Kulu'da Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

22.02.2018 - 14:43, Güncelleme: 22.02.2018 - 14:43
 

Kulu'da Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

KONYA (AA) - Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timi tarafından minik öğrencilere trafik semineri verildi.Kozanlı 75. Yıl ve Birol Polat Ortaokulu...

KONYA (AA) - Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timi tarafından minik öğrencilere trafik semineri verildi.Kozanlı 75. Yıl ve Birol Polat Ortaokulu öğrencilerine trafik tim personeli tarafından, okul servis araçlarına inme ve binme kuralları, emniyet kemeri, bisiklete binme kuralları, karşıdan karşıya geçme kuralları, genel trafik kuralları hakkında eğitimi verildi.Eğitimin ardından öğrencilere jandarma timleri tarafından cetvel ve broşür dağıtıldı.Seminerden duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, okul öncesi eğitimin çok önemli ve kalıcı olduğuna değinerek trafik personeline teşekkür etti.
KONYA (AA) - Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timi tarafından minik öğrencilere trafik semineri verildi.Kozanlı 75. Yıl ve Birol Polat Ortaokulu...

KONYA (AA) - Kulu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timi tarafından minik öğrencilere trafik semineri verildi.

Kozanlı 75. Yıl ve Birol Polat Ortaokulu öğrencilerine trafik tim personeli tarafından, okul servis araçlarına inme ve binme kuralları, emniyet kemeri, bisiklete binme kuralları, karşıdan karşıya geçme kuralları, genel trafik kuralları hakkında eğitimi verildi.

Eğitimin ardından öğrencilere jandarma timleri tarafından cetvel ve broşür dağıtıldı.

Seminerden duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, okul öncesi eğitimin çok önemli ve kalıcı olduğuna değinerek trafik personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.